Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: idén is DECUS

Dotkom

HP: idén is DECUS

A HP Magyarország az idén is megrendezi a hagyományos DECUS konferenciát.

A HP Magyarország bejelentette, hogy folytatva a hagyományokat, az idén is megrendezi a DECUS magyarországi szervezetével közös szervezésben a DECUS konferenciát. A 2003. október 14-15-én Sarlóspusztán megrendezésre kerülő, immár HP-DECUS Szakmai Napok 2003 néven futó rendezvénysorozat számos izgalmas, sőt, napjaink informatikai vezetői számára létfontosságú előadást, kerekasztal-beszélgetést kínál.

A szakkonferencia első napi előadásai elsősorban napjaink egyik legfontosabb informatikai kérdéskörével, az informatikai biztonság problémáival és azok megoldásaival foglalkoznak majd. Az utóbbi hónapok globális informatikai biztonságot veszélyeztető eseményeiről szóló gondolatébresztő előadás után a résztvevők megismerkedhetnek a HP-UX, az OpenVMS, illetve a különböző Microsoft operációs rendszerek biztonsági rendszereivel, azok sajátosságaival, valamint választ kapnak arra is, hogy érdemes-e internetes tartalomszűréssel foglalkozni.

A rendezvény második napján a programtervezet szerint a HP szakemberei a vállalat nagyvállalatoknak szánt újdonságait mutatják be, a legújabb nyomtatóktól kezdve, az OpenView felügyeleti szoftvercsaládon és a HP Szolgáltatások divízió legújabb informatikai és üzemeltetési szolgáltatásain át, az Adaptive Enterprise stratégiáig, illetve a megvalósításához szükséges megoldásokig. A második nap programjának egyik fontos momentuma Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatójának beszámolója a vállalat első évéről és hosszú távú stratégiájáról.

DECUS a Digital-os rendszerek felhasználóiból alakult, majd Compaq-os és immáron HP-s ügyfeleket is felölelő szakmai szervezet, mely Magyarországon közel 30 éve működik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés