Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP Magyarország volt vezérigazgató-helyettese átigazolt a GriffSofthoz

Dotkom

A HP Magyarország volt vezérigazgató-helyettese átigazolt a GriffSofthoz

Scharek Viktor a GriffSoft Rt-nél folytatja szakmai pályafutását.

Scharek Viktor szeptembertől a GriffSoft Rt. szakmai befektetőjeként valamint a cég igazgatósági tagjaként folytatja szakmai pályafutását.

A GriffSoft Rt. többségi tulajdonosa Szajbély György és a HP Magyarország korábbi vezérigazgató-helyettese több éves sikeres szakmai együttműködés után döntött a közös befektetés mellett. Szajbély György hazai és Scharek Viktor multinacionális cégeknél szerzett tapasztalata reményeik szerint komoly üzleti eredményekre vezeti a már eddig is komoly referenciákkal rendelkező GriffSoft Rt.-t az ügyviteli megoldások piacán. Scharek Viktor nem kíván eltávolodni a HP-tól sem, a jövőben is szoros együttműködést tervez a céggel.

Scharek Viktor az egyik legfiatalabb és mégis az egyik legtapasztaltabb felsővezető az informatikában. A Microsoftnál, majd a Compaq-nál és az egyesülés után a HP-nál látott el vezetői majd felsővezetői feladatokat. Tevékenységét mindhárom cégnél hatékony és sikeres időszakok jellemezték, melynek egyik elismeréseként 2001-ben az év fiatal informatikai menedzsere díjat is megkapta. A HP és a Compaq egyesülése óta a Személyi Számítógépes Rendszerek Üzletág vezetője volt, eredményei a régióban kiemelkedők voltak.

A GriffSoft Rt. (és jogelődje a Griff Kft.) 15 éve van jelen a hazai informatikai piacon és annak egyik meghatározó szereplője az ügyviteli rendszerek területén. A cég által fejlesztett Forrás Integrált Ügyviteli Rendszert ma már több mint 800 cég illetve intézmény közel 40.000 felhasználója használja. A cég 2002. évi árbevétele 650 millió forint, amelyhez képest a cég idénre mintegy 15%-os növekedést tervez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés