Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb amerikai építésziroda választotta az ArchiCAD-et

Dotkom

Újabb amerikai építésziroda választotta az ArchiCAD-et

Az A. Vincent Pope & Associates a Graphisoft Virtuális Épületmodellező szoftvere mellett döntött a konkurens Autodesk Revit és Microstation megoldások helyett.

A Graphisoft bejelentette, hogy a georgiai A. Vincent Pope & Associates építésziroda az ArchiCAD-et választotta építészeti tervező és modellező eszközéül. A cég az Autodesk és a Bentley termékeinek alapos tesztelése után döntött a Graphisoft ArchiCAD szoftvere mellett.

Az A. Vincent Pope & Associates vizualizációs tanulmányokat készít ügyfelei számára, ezért ajánlataik meghatározó eleme a 3D-s terv és dokumentáció. A georgiai székhelyű iroda olyan szoftvermegoldást keresett, amellyel munkatársai úgy készíthetnek virtuális modellt az épületről, hogy semmilyen bonyolult vagy felesleges lépéssel nem kell megtoldaniuk a tervezési folyamatot. Számos építészeti tervezőszoftver – köztük az Autodesk Revit és a Bentley Systems Microstation termékek – alapos tesztelése azt eredményezte, hogy az iroda elvárásainak egyedül az ArchiCAD Virtuális Épületmodellje felel meg.

Az ArchiCAD segítségével a tervezők létrehozhatják egy épület teljes mértékben integrált virtuális modelljét. Az A. Vincent Pope & Associates építészei a modellből kinyerhetik és módosíthatják az összes számukra fontos épületinformációt, a nézetektől és metszetektől kezdve a listákig, renderelésekig és kiviteli részlettervekig. Miközben az építészek a terveken dolgoznak, az ArchiCAD minden épületinformációt egy központi adatbázisban tárol. Az egyes nézetekben végzett módosítások az épületmodell minden érintett vonatkozásában frissülnek és dokumentálásra kerülnek, fáradságos és hosszadalmas rajzi munkától kímélve meg ezzel az építészeket és egyben lényegesen lerövidítve a teljes tervezési folyamatot. Valamennyi épületelem – köztük az ajtók, ablakok és oszlopok – intelligens tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a környezetük mindennemű változására reagáljanak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés