Connect with us

technokrata

Az Albacomp Rt. újabb ISO és NATO tanúsítványt szerzett

Dotkom

Az Albacomp Rt. újabb ISO és NATO tanúsítványt szerzett

Az Albacomp 1996 óta rendelkezik minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, amelynek megújító auditja során a cég teljes tevékenységi körét felülvizsgálta az SGS Yarsley.

Az Albacomp Rt.-nél lezajlott minőségbiztosítási és környezetirányítási ISO audit során az Albacomp Rt. teljes tevékenységére megszerezte az ISO 14001:1996 környezetirányítási tanúsítványt, valamint megújította ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítványát. A környezetirányítási vizsgálat során az Albacomp teljes tevékenységének környezetvédelmi vonatkozásait vizsgálták, így a termelési folyamatok során keletkező hulladék szelektív gyűjtésére, valamint a veszélyes hulladékok szakszerű megsemmisítésének folyamatára terjedt ki a vizsgálat, amelyeknek az Albacomp minden tekintetben megfelelt.

Az Albacomp 1996 óta rendelkezik minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, amelynek megújító auditja során a cég teljes tevékenységi körét felülvizsgálta az SGS Yarsley. A tanúsítványt 3 évente kell megújítsa a cég, a követelmények folyamatos teljesülését pedig a tanúsító szervezet félévenkénti felülvizsgálatokkal ellenőrzi.

Az ISO minősítésre alapozva a Honvédelmi Minisztérum Technológiai Hivatala a cég minőségirányítási rendszerét auditálta az AQAP 110 (MSZ K 1174) szabvány követelményei szerint. A tanúsítás szerint az Albacomp Rt. megfelel azoknak a többletkövetelményeknek, amelyek a „NATO elfogadott szállítója” minősítéshez szükségesek. A katonai tanúsítás a cég minden tevékenységi területét lefedi, de a speciális követelményrendszer alkalmazása csak a NATO és a védelmi erők számára gyártott termékekre vagy nyújtott szolgáltatásokra vonatkozik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu