Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP Magyarország átadta a Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Információs Központját

Dotkom

A HP Magyarország átadta a Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Információs Központját

A Nyíregyházi Főiskola számítóközpontja amellett, hogy mintegy tizenegyezer hallgató és a főiskola közel ezer dolgozója számára biztosít informatikai szolgáltatásokat, a NIIF hálózat regionális központjának szerepét is betölti: a budapesti központtal együttműködve biztosítja az akadémiai hálózatra csatlakozó huszonkilenc Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei intézmény Internet-elérését.

A HP Magyarország és a Nyíregyházi Főiskola bejelentette, hogy a HP átadta az intelligensépület-projekt első fázisát, a mintegy 10.000 m2 alapterületű Hallgatói Információs Központot.

A teljesen számítógép-vezérelt épület “agya” a HP BuilDog komplex intelligens épületmenedzsment megoldása, mely egységes keretbe foglalja a pénzügyi, gépészeti és komplex biztonságtechnikai rendszereket.

A XXI. század csúcstechnikáját képviselő létesítmény hazánk legmodernebb felsőoktatási épülete, egyetlen más intézményt sem szereltek fel ilyen kifinomult intelligenciával.

A HP Magyarország munkatársai a tervek szerint egy év múlva adják át a projekt második fázisát, a Műszaki és Mezőgazdasági Kar hasonlóan felszerelt, 12.000 m2 alapterületű épületét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés