Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC és az Oracle NAS szolgáltatásokat kínál

Dotkom

Az EMC és az Oracle NAS szolgáltatásokat kínál

Az EMC kiforrott megoldásai egyszerű, költséghatékony hálózatra csatlakozó EMC tárolóeszközöket biztosítanak az Oracle környezetekhez.

Az EMC Corporation és az Oracle Corp. egy új, közös szolgáltatást jelentett be, amellyel az Oracle adatbázisok egyszerűen helyezhetők üzembe EMC NAS (Network Attached Storage) környezetben. Az Oracle Database with EMC: Accelerator for NAS nevű termék az EMC Global Services és az Oracle Consulting EMC megoldásainak sorában immár a harmadik.

Az Oracle Database with EMC: Accelerator for NAS egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az Oracle adatbázis gyors telepítését az EMC Celerra NS600 NAS rendszereken. Az EMC Global Services és az Oracle Consulting szolgáltatási szakemberei a vásárlókkal együttműködve tervezik meg, helyezik üzembe és optimalizálják az EMC vállalati NAS rendszereit és szoftvereit az Oracle adatbázis-technológiájával együtt. Az eredmény egy egyszerű, költséghatékony alternatíva a kis adatbázis-környezetek hagyományos, közvetlenül csatlakozó tárolóeszközeihez képest. Az Oracle Database with EMC: Accelerator for gyors és egyszerű utat kínál az Oracle adatbázis-technológia és az EMC automatizált hálózati tárolási megoldások költséghatékonyságának és adatbázis-teljesítményelőnyeinek kiaknázására

Don Swatik, az EMC Global Solutions csoportjának alelnöke így nyilatkozott: „Az EMC és az Oracle együttműködve készítette el, tesztelte és dokumentálta integrált megoldásait, amelyek illeszkednek a vásárlók réteges szerkezetű tárolási stratégiájába és segít a több Oracle adatbázisszerverre kiterjedő, egységes EMC felügyeleti keretrendszer előnyeinek gyors kiaknázásában. Az Oracle Database with EMC: Accelerator for NAS megoldással egy olyan környezetet alakítottunk ki, amellyel a rendszergazdák jobban kézben tarthatják az irányítást, csökkenti a költségeket és leegyszerűsíti a növekedést kiszolgáló új tárolóeszközök létesítését.”

Paul Cross, az Oracle Consulting technológiai stratégiájáért és architektúrájáért felelős alelnöke hozzátette: „Az Oracle adatbázisokat osztályszintű alkalmazásokban futtató ügyfelek közül egyre többen keresnek költséghatékony és egyszerűen felügyelhető tárolási alternatívákat. Az EMC-vel szorosan együttműködve egy olyan megoldást alakítottunk ki, amely közös vásárlóink számára lehetővé teszi a NAS-ok kínálta előnyök gyors kihasználását a tárolóeszközök kihasználtságának maximalizálását, az információ hatékony biztonsági mentése és az Oracle környezet felügyelete céljából.”

Az Oracle Database with EMC: Accelerator for NAS szolgáltatás már most igényelhető Észak-Amerikában, a világ többi részén pedig a tervek szerint 2003 későbbi időpontjaiban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés