Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba Satellite Pro M15

Dotkom

Toshiba Satellite Pro M15

A ˝hagyományos˝ Satellite-elhez képest nagyobb üzembiztonságot ígérő Pro modellek között a Toshiba új noteszgéppel jelentkezik.

A noteszgép lelke egy 1,4 GHz-es Pentium M processzor, melyet 512 MB-nyi operatív tár lát el adatokkal (ezt egy gigabyte-ig lehet tovább bővíteni). Ez utóbbi a 40-60 GB-os kapacitással bíró merevlemezről szedheti a számára szükséges adatokat, vagy az akár CD írására is képes DVD/CD-RW kombó meghajtóba helyezett lemezekről (24X CD-R írás/olvasás, 10X CD-RW írás, 8X DVD-olvasás). Kijelzőjének képátlója 15 col, s az LCD maximálisan 1024×768 pixel felbontásra képes.

Az M15-S405 természetesen rendelkezik vezetékmentes hálózati csatlakozás lehetőségével is: a 802.11b standard alapvető felszerelés a Centrino noteszgépekben. Integrált modem és Ethernet csatoló szintén megtalálható a Toshiba ezen típusában, melyet ezen felül felszereltek egy Firewire és kettő 2.0-s USB porttal is.

A lítium-ion akkumulátorról körülbelül 5,8 óráig működőképes noteszgép Windows XP Home változattal vásárolható meg. Induló ára 1400 dollár körül alakul.

Fizikai paraméterek

Méret: 33x29x4 cm
Tömeg: 3,1 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés