Connect with us

Hirdetés

technokrata

Virusbuster víruskereső motor a Sybari Antigen megoldásaiban

Dotkom

Virusbuster víruskereső motor a Sybari Antigen megoldásaiban

A Sybari integrálja a Virusbuster víruskereső motorját a világszerte értékesített Antigen termékeibe. Így a magyar szoftverfejlesztő öt másik vezető anti-vírus technológiai cég mellett támogatja a Sybari komplex biztonsági megoldásait levelező- és csoportmunka rendszerek számára.

A Sybari Software bejelentette, hogy szerződést kötött az IT-biztonságtechnológiai megoldásokat és szoftvereket fejlesztő és értékesítő céggel, a Virusbusterrel. A megállapodás értelmében a Sybari egy újabb keresőmotor technológiát nyújt Antigen termékéhez. Az Antigen komplex anti-vírus, anti-spam, tartalom management és e-mail biztonsági megoldás Microsoft Exchange és Lotus Domino platformok számára, amely így már hat keresőmotorral nyújt még nagyobb biztonságot az ügyfeleknek. A Virusbuster anti-vírus keresőmotorral a Sybari továbbra is a leghatékonyabb megelőző védelmet nyújtja minden ismert vírussal szemben.

„Az Antigen világszerte elismert megoldás a kritikus rendszerek és levelező szerverek védelmére.” – nyilatkozta Bozsó Julianna, a Virusbuster ügyvezetője – „Nagyon örülünk, hogy a Sybari partnereként kiváló és költséghatékony megoldást szállíthatunk az e-mail-en terjedő rosszindulatú kódok ellen a felhasználóknak világszerte.”

A Sybari már tesztelte a Virusbuster víruskereső motorját Közép-Kelet-Európában az elmúlt évben. A kiváló eredményeknek köszönhetően a motort integrálják az Antigen termékskála megoldásaiba, olyan vezető anti-vírus cégek keresőmotorjaival együtt mint a Norman Data Defense, Sophos, Kaspersky és a Computer Associates két E-trust verziója.

A Sybari Antigen az egyetlen olyan megoldás, amely akár hat keresőmotor technológiáját kínálja, rugalmas lefedettséget biztosítva az ügyfélnek vírustámadás esetén, mivel biztonsága így nem függ egyetlen cég adatbázis frissítésétől. Mivel az új vírusok számára egyetlen motor gyakran nem jelent akadályt, az Antigen magasabb szintű biztonságot nyújt, kizárva a hálózat fertőződésének kockázatát több keresőmotor segítségével.

A Virusbuster víruskereső motorja nemzetközileg is elismert, megbízható, innovatív technológiai megoldásokra épül. A Virusbuster fejlett technológiája a dokumentumokba ágyazott állományok kezelésével és a heurisztikus analízissel garanciát nyújt arra, hogy legrejtettebb károkozók se fertőzhessék meg a rendszert. A nagy rugalmasságot nyújtó vírusadatbázis technológia segítségével az ismeretlen, új vírusok sem jelentenek kihívást. A friss vírusadatbázis cseréje a védelem leállása nélkül történik meg, így a megszokott biztonságot egy pillanatra sem kell nélkülöznie a felhasználóknak. A több szálas, párhuzamos feldolgozás, valamint a több processzorral rendelkező rendszerek támogatása biztosítékot nyújt arra, hogy a víruskereső motor kiemelkedő teljesítménnyel ellenőriz minden állományt a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés