Connect with us

Hirdetés

technokrata

Neves elismerést kapott a Canon vállalati nyomtatója

Dotkom

Neves elismerést kapott a Canon vállalati nyomtatója

A digitális képalkotási rendszerekre szakosodott ismert kutató- és tesztlaboratórium „jól célzott megoldásként” értékelte az iRC3200N nyomtatót „a vállalati munkacsoportok/részlegek felhasználói körében felmerülő színes nyomtatási szükségletek kielégítésére”.

A digitális képalkotás globális piacának vezető vállalataként számon tartott Canon Europa az iRC3200N színes többfunkciós nyomtatója elnyerte a BERTL labor „Best Award” díját a 300 oldal/perc feletti sebességű, vállalati munkacsoportok/részlegek felhasználóinak szánt, hálózatra köthető, színes többfunkciós eszközök (MFP-k) kategóriájában. A rangos elismerés az iRC3200N széles körű funkcionalitását, kialakításbeli előnyeit, rugalmas bővíthetőségét, képminőségét és felhasználóbarát interfészeit jutalmazza.

A zavarmentes működés mellett a BERTL a használati egyszerűséget középpontba állító designt és az UFR (Ultra Fast Rendering) technológiát emelte ki az iRC3200N jellemzői közül. Az UFR csökkenti a feldolgozási időt, és ezzel gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé. A BERTL rendkívül hatékonynak ítélte a Canon UFR technológiáját nagy felbontású dokumentumok nyomtatásakor: ezzel az eszközzel csupán 37 másodpercig tartott azoknak a Photoshop-file-oknak a kinyomtatása, amelyek feldolgozásához más egységek esetében öt percre volt szükség.

A BERTL által kiemelt egyéb jellemzők:

  • Jó fekete-fehér és színes képminőség
  • Moduláris kialakítás (nyomtatás/másolás/szkennelés)
  • A Canon „Universal Send” megoldása – egyszerűen vállalati kommunikációs központtá alakítja a másológépként vagy nyomtatóként használt eszközt
  • A Canon olajmentes S-Toner festékkazettái kifogástalan képminőséget nyújtanak
  • Az elektronikus postafiókok (mailboxok) segítségével rugalmas, igény szerinti nyomtatás valósítható meg
  • A Canon nagy tömörítésű PDF-fileformátuma sávszélességet szabadít fel a beolvasott színes képek továbbításakor

***

A BERTL „Best Award” díja 100 százalékosan független szakmai elismerés, amelyet 300 vállalati környezetbe szánt nyomtató és másológép mélyreható tesztelése és elemzése, valamint a felhasználóktól, a beszállítóktól és a BERTL elemzőitől kapott visszajelzések alapján ítélnek oda a kategóriájukban legjobb termékeknek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés