Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun, a Hitachi és a Hitachi Data Systems meghosszabbította globális partnerkapcsolatát

Dotkom

A Sun, a Hitachi és a Hitachi Data Systems meghosszabbította globális partnerkapcsolatát

A kibővített kapcsolat szélesebb választékot, nagyobb értéket és innovációt jelent.

A Sun Microsystems, a Hitachi Ltd., és teljes tulajdonú leányvállalata, a Hitachi Data Systems ma bejelentették, hogy – 12 hónappal az esedékesség előtt – további két évvel meghosszabbították a cégek globális disztribútori és más kapcsolódó együttműködési szerződéseit. A 2001 augusztusában aláírt – és most 2006-ig meghosszabbított szerződés – keretében mindkét cég magas rendelkezésre állást biztosító és nagyteljesítményű adatközponti megoldásokat szállított.

Az eredeti szerződés aláírása óta a Sun 90 ezer meghajtót, azaz több mint 5 petabyte-nyi tárolóeszközt szállított le a Hitachi Freedom Storage Lightning 9900 V Series platformjára épülő Sun StorEdge 9900 sorozatú rendszerek részeként. A termékek piaci részesedése kevesebb mint 18 hónap alatt nulláról közel 10 százalékra növekedett (IDC, 2003 március).

A szerződés értelmében a cégek meghosszabbítják együttműködésüket a hardver, a szoftver és a szolgáltatások terén az összetett rendszerek még sikeresebb, problémamentes integrációja és a felügyelet leegyszerűsítése érdekében.

A cégek közötti együttműködés kiterjed a marketingre, az értékesítés támogatására, a szolgáltatásokra, és a közös vásárlói központokra is – a cél, hogy a vásárlók magasabb szintű felügyelethez, kölcsönös együttműködéshez, és rugalmassághoz jussanak az üzletmenet-folytonosság és a tárolóeszközök felügyelete terén. A szerződés meghosszabbítása, a további együttes fejlesztések a befektetések nagyobb védelmét is garantálják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés