Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gateway M350 – az asztali PC leváltására

Dotkom

Gateway M350 – az asztali PC leváltására

Az M350-es az asztali számítógép kiváltására született meg a Gateway tervezőasztalán.

A Gateway ezen noteszgépében, a korábbival analóg módon szintén nincs lehetőség sem a processzor, sem a memória, de még a merevlemez fejlesztésére sem. Ebből következik, hogy előre meghatározott konfigurációkból lehet válogatni, külön megrendelésekkel e típus esetében nem foglalkozik a forgalmazó. Csakúgy, mint az M305-ösnél, itt is három modellből lehet választani.

M350S

Az első típus egy 15 colos kijelzőt kínál (XGA felbontással), ami ebben az árkategóriában (a noteszgép 1400 dollárba kerül) mára már alapkövetelménynek tekinthető. Központi vezérlőegysége egy 2,66 GHz-es órajelű mobil Pentium 4 processzor lett. Operatív tárának kapacitása 256 MB, míg merevlemezként egy 40 GB-os winchester került a notebookba. Optikai meghajtóját tekintve egy DVD/CD-RW egységgel találkozunk; s az eszközt felszerelték memóriakártya olvasóval is.

M305X

1600 dollárt kóstál a Gateway ezen családjába tartozó, a középvonalat megjeleníteni hivatott notebook. A vásárló ezért a pénzért már egy 2,8 GHz-es mobil Pentium 4-es processzort kap, egy magasabb felbontásra képes (SXGA), 15 colos képátlóval bíró LCD-t, 512 MB-nyi memóriát, 60 GB-os merevlemezt és egy DVD/CD-RW kombómeghajtót. Az M305X már fel van szerelve vezetékmentes hálózati csatlakozással is.

M305XL

Kezdtük a nyolcszáz dolláros alsó szegmenssel, és elértünk a csúcskategóriás, minden igényt kielégítő típusig, melynek ára 2000 dollár. Ebben a notebookban már egy 3,06 GHz-es mobil Pentium 4-es processzort helyezett el a gyártó. Kijelzőjének mérete, felbontása, operatív tárának és merevlemezének kapacitása nem változott, ám optikai meghajtója egy DVD-k és CD-k írására egyaránt alkalmas eszköz lett (DVD-RW/CD-RW).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés