Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerűsödő Toshiba noteszgépek

Dotkom

Egyszerűsödő Toshiba noteszgépek

A Toshiba bejelentése szerint átalakítja notebook-gyártó részlegét annak érdekében, hogy még gazdaságosabban állíthasson elő hordozható számítógépeket.

A távol-keleti cég a jelenlegi 10 százalékos outsourcinggal (kihelyezés) szemben úgy tervezi, hogy a notebookgyártás majdnem 30 százalékát tajvani gyártókra fogja bízni. A csúcskategóriás típusok ugyanakkor továbbra is saját gyáraiban készülnek majd, melyeket Tokióban, a Fülöp-szigeteken és Kínában hozott létre a vállalat.

A döntést a romló pénzügyi adatok indokolták – ezzel a lépéssel lejjebb szoríthatók a gyártási költségek. A további átalakítások jegyében a Toshiba le fogja csökkenteni a használt alaplaptípusok számát is – jelenleg körülbelül 20-félével foglalkoznak a cég gyáraiban, a jövőben ezen számítástechnikai alkatrészek hozzávetőleg csak 10 különböző fajtában lesznek megtalálhatók a gyártási folyamatokban. Emellett egységesítik a csatlakozókat, csavarokat és minden olyan apróbb alkatrészt is, amelynek különbözősége nagyobb kiadást jelent a vállalat számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés