Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Toshiba Satellite notebook az európai piacon

Dotkom

Új Toshiba Satellite notebook az európai piacon

A többek között noteszgépek forgalmazásával is foglalkozó távol-keleti cég megjelentette az európai piacon az új Satellite 5200-as modelljét, melynek LCD-s távvezérlője kényelmessé teszi a noteszgép használatát.

Egyértelműen a nagyigényűek kedvében igyekezett járni a Toshiba ezen hordozható számítógépének kialakításakor. A Satellite 5200-903 központi vezérlőegysége egy 2,2 GHz-es mobil Pentium 4-es lett, melyet két darab 256 MB kapacitású, PC2100-as DDR SDRAM memóriamodul lát el adatokkal. Nem fukarkodtak a grafikus vezérlő esetén sem a noteszgépet létrehozók: egy 64 MB saját memóriával rendelkező GeForce FX Go 5600-as videokártya teljesít az eszközben.

60 GB-os merevlemeze minden, ezen körben felmerülő adattárolási igényt bőven kielégít, de ha ez mégsem lenne elég, akkor a tulajdonosnak még mindig rendelkezésére áll a DVD-R/RW író. Rendelkezik 56 kbps-os beépített modemmel és vezetékmentes (Wi-Fi) csatlakozással is. Felszerelték négy darab 2.0-s USB és egy FireWire porttal is.

A két éves garanciával 1700 euróba kerülő Satellite modell különlegessége az a kicsiny méretű, LCD-vel is felszerelt touchpad, mellyel a notebook használója távolról vezérelheti hordozható számítógépét (scrollozhat, multimédiás anyagokat kezelhet stb.).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés