Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kinetic Information díj a StreamServe-nek: díjazottan kedvező megtérülés

Dotkom

Kinetic Information díj a StreamServe-nek: díjazottan kedvező megtérülés

A mérhető üzleti megtérülést biztosító alkalmazások implementálását kitüntető Kinetic Information innovációs díjat a Novell tevékenységét támogató StreamServe kommunikációs platform kapta.

A Kinetic Information innovációs díját nyerte el a StreamServe üzleti kommunikációs platform. A Kinetic Information olyan vállalatokat tüntet ki díjával, amelyek alkalmazása implementálásával jelentős, mérhető üzleti megtérülést biztosít. A vizsgált esetben az elemzés megmutatta, hogy a StreamServe kommunikációs platform a kommunikációs folyamatokat jelentős mértékben javítja, növeli a hatékonyságot és a termelékenységet, ezzel kimutatható profitot eredményez. A Kinetic Information díj a StreamServe gyors beruházás megtérülésének elismerése.

A díjazott StreamServe alkalmazás a Novell számlázási és pénzügyi tevékenységét támogatja, és lehetőséget adott arra, hogy a korábban időt rabló és manuális feladatokat papírmentes, precíz, automatizált rendszer váltsa fel.

A StreamServe kommunikációs platform számos ponton biztosít költségmegtakarítást, illetve hatékonyságjavulást. Ilyen lehet például a programozási költségek csökkenése, azáltal, hogy a dokumentumsablonokat nem az üzleti alkalmazásban kell leprogramozni, hanem ezek létrehozhatóak a StreamServe tervezőfelületén egyszerű formázási műveletek segítségével. A különböző rendszerek összekapcsolásához szükséges interface programozási költsége is megszűnik a StreamServe alkalmazásintegrációs képességével. Lévén a StreamServe egy szerveroldali megoldás, a karbantartási, üzemeltetési költsége is alacsony. A nyomtatási és postázási folyamatok racionalizálása, az elektronikus csatornák bekapcsolása és automatizálása révén csökken a papírköltség, a nyomtatási költség, a csomagolás, a postázás élőmunka költsége, sőt maga a postaköltség is. A StreamServe biztosítja továbbá az elektronikus képformátumú dokumentumarchiválást, költséghatékony tárolást, gyors visszakereshetőséget is, amelyet a nagy ERP rendszerek nem kellően fednek le.

Ezek a költségek jól számszerűsíthetők, dokumentálhatók, és a beruházás tervezésekor bizonyítható, hogy a StreamServe már rövidtávon mérhető megtérülést hoz a vállalatnak.

A Novell arra használta a StreamServeet, hogy növelje ügyfelei elégedettségét, csökkentse az élőmunka költségeit és automatizálja az időt rabló manuális folyamatokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés