Connect with us

Hirdetés

technokrata

Philips-HP együttműködés: Philips DVD+R/+RW kerül a HP asztali PC-ibe

Dotkom

Philips-HP együttműködés: Philips DVD+R/+RW kerül a HP asztali PC-ibe

A Philips bejelentette a 4X DVD+R/+RW (DVD író és újraíró) HP-nak történő szállítását.

A Royal Philips Electronics bejelentette, hogy megkezdte az új DVD+R/+RW (DVD író és újraíró) adatmeghajtó szállítását a HP-nak. E szállítmányok az elsők az ebben az évben leszállítandó nagy mennyiségű 4x/2.4x DVD+R/+RW 16x/10x CD-R/RW adat meghajtó megrendelés teljesítésében.

A HP az összes terméke számára a DVD+R/+RW formátumot választotta a kizárólagos DVD író opcióként. “Néhány gyártó előrelátóan a DVD+R/+RW formátumot is beépítette multiformátumú meghajtóikba, így azonban termékeikben versenyezniük kell egy másik szükségtelen DVD író formátummal.” – jegyezte meg Leo van Leeuwen, a Philips Optical Storage elnök-vezérizgatója. “Ahogy a magasabb szintű DVD+R/+RW formátum a DVD írás standardjává válik, az iparág vezetőinek, mint például a HP és a Philips, meggyőződése, hogy minden más formátum már szükségtelen.”

“DVD+R/+RW mind a PC tárolás, mind a fogyasztói videofelvétel során a felhasználóknak kiváló élményt és kitűnő teljesítményt nyújt” – mondta John Romano, a HP Consumer PC Global Business Unit alelnöke. “A optikai tárolók múltban gyökeredző ismeretanyagával rendelkező Philips a meghajtóját csak DVD+R/+RW formátumra tervezte, olyan optimális teljesítménnyel rendelkező adat meghajtót eredményezve, amelyet könnyű használni és kielégíti a fogyasztóink digitális anyagainak kezelési és tárolási igényeit.”

Ez év során a HP már korábban bejelentette arra vonatkozó terveit, hogy a DVD+R/+RW meghajtókat a jelenleg a fogyasztói asztali PC sorozatokban megtalálható DVD meghajtók standard formátumaként fogja használni. “ Örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk a DVD+RW Szövetségben partnerünket, a HP-t, hogy véghezvigye azt a tervét, hogy minden irodai és otthoni PC felhasználóhoz egyszerű DVD egységet jutasson el.” – mondta van Leeuwen. “Amit a Philips el akar érni az a kézikamerák kazettáinak átmásolása, vagy TV műsorok DVD-kre történő egyszerű felvétele.”

Minden, amire szüksége van az a Plus
A DVD+R/+RW formátum az írói és szerkesztői sajátosságok széles választékát nyújtja, amely a piac legfunkcionálisabb és legkönnyebben használható DVD felvevő formátumává teszi azt.

2002-ben a DVD+R/+RW írható meghajtók a nemzetközi piaci részesedésüket megnégyszerezték. A világ két legnagyobb PC gyártója segítségével (a HP és a Dell), a DVD+R/+RW piaci súlya gyári beszerelésben és a fogyasztói piacon rohamosan növekszik. DVD+R/+RW felvevők a világ minden részén, ahol elérhetőek a legnépszerűbbek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés