Connect with us

Hirdetés

technokrata

ArchiCAD: az épületmodellező szoftver „ötcsillagos” minősítést szerzett

Dotkom

ArchiCAD: az épületmodellező szoftver „ötcsillagos” minősítést szerzett

Az épületmodellező szoftver újabb rangos iparági elismerése: az ArchiCAD 8 elnyerte a CADALYST díját.

A Graphisoft, a Virtuális Épületkoncepció fejlesztője, ma bejelentette, hogy építészeti tervezőszoftverének legújabb verziója, az ArchiCAD 8 megkapta a CADALYST 2003. évi „ötcsillagos” minősítését. Ebben az elismerésben azok az innovatív technológiák részesülnek, amelyeket a rangos iparági szaklap elemzői a különösen ajánlott termékek közé sorolnak. Ezzel a kitüntetéssel a Graphisoft épületmodellező megoldása immár harmadik éve kapja meg a CADALYST-től a „kiváló termék” minősítést.

A CADALYST elemzése szerint az ArchiCAD az egyik „legérettebb és legátfogóbb megoldás a piacon kapható építészeti modellezőtechnológiák közül”, amely új irányt mutatva mércéül szolgál a többi épületmodellező megoldás megítélésekor.

„Folyamatosan nő az ArchiCAD 8 iránti kereslet, és nagyon örülünk, hogy iparágunk egyik vezető szaklapja a legmagasabb elismerésben részesítette azokat az értékeket, amelyeket az ArchiCAD Virtuális Épületmodellje képvisel” – mondta Chris Barron, a Graphisoft USA építészeti elnökhelyettese. „Ez a díj igazolja alapfilozófiánkat, hogy az építészeknek olyan hatékony modellező eszközre van szükségük, melynek segítségével hivatásuk lényegére, a kreatív tervezésre összpontosíthatnak.”

Az ez év tavaszán magyar verzióban is megjelent ArchiCAD 8 továbbfejlesztett tervfeldolgozási és szerkesztési technikáival a tervezők gyorsabban készíthetik el tervdokumentációikat. Az új eszközök és funkciók nagymértékben megkönnyítik a program használatát és növelik a hatékonyságot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés