Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult Symantec termékek Macintosh-on

Dotkom

Megújult Symantec termékek Macintosh-on

Júniustól elérhetővé váltak a legújabb Symantec szoftverek Mac OS X platformon is.

A neves szoftverfejlesztő cég az Apple rajongók számára szolgál újdonsággal ismert termékeinek megújításával. A sorban megtalálható az összes lényegesebb program: a Norton Systemworks 3.0, a Norton Internet Security 3.0, a Norton Personal Firewall 3.0, a Norton Antivirus 9.0 és a Norton Utilities 8.0.

Norton Systemworks 3.0

A 130 dolláros (upgrade esetén 80 dolláros) ár kifizetéséért cserébe a felhasználó megkapja az egy kezelői felületről vezérelhető Norton Antivirust és Norton Utilities-t. A szoftver egyébként natív Mac OS X környezetre lett felkészítve (csakúgy, mint az összes többi Symantec újdonság), de képes Mac OS 9 operációs rendszerben is működni.

Norton Internet Security 3.0

A Symantec Macintosh-ra szánt Internet Security szoftverének ára 100 dollár, ami frissítés esetén csak 70 dolláros kiadást jelent. Ebben a csomagban a Systemworks-höz hasonlóan szintén megtalálható a Norton Antivirus legújabb változata, illetve a Personal Firewall is a kit része. Emellett olyan technológiák kerültek bele, mint a tartalomblokkolásra képes Privacy Control vagy a szülői ellenőrzés lehetősége.

Norton Personal Firewall 3.0

A szoftver új változatának megvétele 70 dolláros kiadással jár, ám a korábbi verzióról való frissítés csak 40 dollárba kerül. A tűzfal használatával megakadályozható, hogy illetéktelenek kerülhessenek a rendszerbe, illetve hogy bizalmas adatok szivároghassanak ki. Ennek érdekében képes az Interneten kommunikáló szoftvereket figyelni, a nem megengedett tevékenységeket szűrni és blokkolni. Logolási képessége a behatolási próbálkozások elemzésében nyújthat védelmet a támadók ellen.

Norton Antivirus 9.0

Ki ne hallott volna már a Symantec egyik legismertebb termékéről? A vírusok, férgek, trójai programok és egyéb apró digitális kártevők ellen igen hatékonynak bizonyult szoftver 9-es változata immár Macintosh környezetben is elérhető, a Personal Firewallhoz hasonló árkondíciókkal. Képes a Mac-es és a PC-s fenyegetések felismerésére, a nem javítható állományok izolálására, a tömörített file-ok vizsgálatára. A Liveupdate talán ennél a szoftvernél a legfontosabb mind közül, hiszen ez biztosítja a védelmi rendszer folyamatos naprakészségét.

Norton Utilities 8.0

100 (upgrade esetén 70) dolláros áron vehető meg a rendszer karbantartását szolgálni hivatott szoftvercsomag legújabb változata. Ez magában foglalja többek között a Norton Disk Doctort, a Volume Recovert (ezzel file-ok állíthatók vissza), a defragmentálásra képes Speed Disket és még sok egyéb, hasznos programot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés