Connect with us

Hirdetés

technokrata

McAfee Security: a legjobb vírusirtó egy összehasonlító teszt szerint

Dotkom

McAfee Security: a legjobb vírusirtó egy összehasonlító teszt szerint

A Network Associates termékcsoportja, az Active Client Security nyerte el a legjobb vírusirtó termék díját az SC magazin összehasonlító tesztjén.

Az SC magazin évente kiosztott díjait a biztonságtechnikai iparág élenjáró technológiát fejlesztő gyártóinak elismeréseképpen ítélik oda, különféle kategóriákban. A zsűri a döntést olyan információ-technológiai szakértők értékeléseinek alapján hozza meg, akik a vállalati rendszerek biztonságának fenntartásával járó nehézségeket testközelből ismerik.

„Az SC magazin díja tovább erősíti a Network Associates eltökéltségét, hogy átfogó biztonságtechnikai megoldásokat kínáljon ügyfeleinek” mondta Ryan McGee, a McAfee Security termékmarketing igazgatója. „Rendkívül büszkék vagyunk, hogy az SC magazin IT szakértőkből álló zsűrije ítélte nekünk ezt a díjat, mert ez azt bizonyítja, hogy a McAfee Active Client Security csomagot naponta használók tudják, hogy a termékek a legmagasabb szintű védelmet nyújtják napjaink rosszindulatú kódjai és internetes támadásai ellen”.

A McAfee Active Client Security csomag magában foglalja a rendszer sérülékeny pontjait és védetlen eszközeit felkutató ThreatScan szoftvert, az asztali és vezeték-nélküli számítógépek teljes vírusellenes védelmét biztosító VirusScant és VirusScan Wireless-t, a file-ok valósidejű vizsgálatát végző NetShieldet, és a rosszindulatú kódok és internetes támadások ellen védő Desktop Firewallt is. A megoldás központilag menedzselhető a McAfee ePolicy Orchestrator segítségével, amely az összes, a hálózaton installált vírusirtó központi adminisztrációját teszi lehetővé.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés