Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az E.ON Csoport az SAP közszolgáltatói megoldását választotta

Dotkom

Az E.ON Csoport az SAP közszolgáltatói megoldását választotta

A világ legnagyobb közművállalata a mySAP Business Suite globális bevezetésére készül.

Az SAP AG bejelentése szerint a világ legnagyobb magánkézben lévő közművállalatának számító, düsseldorfi székhelyű E.ON Csoport a mySAP Business Suite alkalmazáscsomagot kívánja bevezetni európai és amerikai vállalatainak egységes platformjaként. A vállalat szervezete minden szintjén és a világ minden pontján üzleti reagálókészsége javulását várja az SAP megoldásától.

Az E.ON németországi leányvállalatainál végrehajtott sikeres bevezetést követően a csoport tagvállalatainak több mint 55.000 felhasználójára fogják kiterjeszteni az SAP rendszerét.

A mySAP Business Suite integrált alkalmazásai között a mySAP Utilities, a mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM), a mySAP Enterprise Portal, valamint az SAP nemrégiben bemutatott, továbbfejlesztett vállalatirányítási alkalmazása, a mySAP ERP központi elemének számító SAP Strategic Enterprise Management (SEM) is szerepel. Az SAP valamennyi megoldása az ágazat vezető integrációs és alkalmazásplatformjaként ismert SAP NetWeaverre épül.

„Az E.ON-nal aláírt szerződés tovább erősíti a közművállalatoknak szánt üzleti megoldások szállításában betöltött vezető pozíciónkat” – mutatott rá Jim Hagemann Snabe, az SAP AG IBS-szolgáltatásokért felelős vezetője. „A mySAP Business Suite megoldásainak kiválasztásával az E.ON jól szemlélteti, milyen értékekhez juthatnak azok a vállalatok, amelyek az SAP-val ápolt hosszú távú partnerkapcsolat keretében új képességeket vezetnek be és kibővítik informatikai stratégiájukat.”

A mySAP Utilities ágazatspecifikus funkciókat kínál a hatékony energiaadat-kezelés (EDM), az eszközmenedzselés, a számlázás, a valós idejű árképzés és a szerződés-elszámolás támogatására. A mySAP CRM képességei – azon belül is a kampányirányítási, a partnermenedzselési és -elemzési, a mobil értékesítési és mobil szolgáltatási jellemzők – hozzásegítik a közművállalatokat az ügyfélhűség növeléséhez, az új üzleti lehetőségek megragadásához, a döntés-előkészítés hatékonyságának növeléséhez és az üzleti teljesítmény biztosabb kézben tartásához.

A mySAP Enterprise Portal segítségével a felhasználók folyamataikat optimalizálva, integrált, pontos és valós idejű információkkal láthatják el vállalatuk vezetőit és dolgozóit. A széles körű funkcionalitást – például drag-and-relate funkciót és egyszeri bejelentkezési (single sign-on) lehetőséget – kínáló SAP portálmegoldás a nagyvállalati szervezet minden szintjén gyors szerepalapú információhozzáférést biztosít.

A harmincéves ágazati tapasztalatokkal rendelkező SAP a közszolgáltatói szektor integrált üzleti megoldásainak vezető nemzetközi szállítója. Az 56 ország 820 vállalata által használt mySAP Utilities a felhasználói munkaállomások számát tekintve 60 százalékos globális részesedéssel bír. Németországban az SAP piaci részesedése meghaladja a 85 százalékot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés