Connect with us

Hirdetés

technokrata

iHateSpam: szoftver a spamek ellen

Dotkom

iHateSpam: szoftver a spamek ellen

A mindannyiunk életét megkeserítő kéretlen e-mailek dömpingje ellen nyújt segítséget a Filtermax által forgalmazott szoftver.

A Sunbelt Software egyéni felhasználók számára kínált spamszűrő szoftvere, az iHateSpam a következőket nyújtja:
– közvetlenül integrálódik az Outlookba vagy az Outlook Expressbe
– nem igényel külön lépéseket az e-mail ellenőrzéséhez
– nagy mértékben csökkenti a bejövő spamet (90 százalék feletti szűrési aránnyal bír, míg a hibás felismerések száma alacsony szintű)

Minden egyes bejövő üzenetet ellenőriz a szoftver, majd terjedelmes és folyamatosan fejlődő kritériumlistája alapján eldönti, hogy az e-mail a bejövő üzenetek vagy a törölt üzenetek mappájába jusson. Automatikusan frissíti a spam ellenőrzésére használt szabályokat minden alkalommal, amikor az e-mailkliens megnyitásra kerül. Használatát nagyban könnyíti, hogy nem szükséges bonyolult(nak tűnő) információk megadása a mail szerverről vagy az e-mail accountról.

Nagy ötlet a termék azon része, mely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomás révén visszaküldje a felhasználó a kéretlen e-mailt feladójának. Mivel a spammerek többnyire azon e-mailcímeket törlik adatbázisukból, ahonnan többször visszapattan a kéretlen levél, ezért ez is hatékony fegyver lehet a spam ellen. Ezeken kívül még további lehetőségek is a felhasználó rendelkezésére állnak.

A szoftver Server Edition változata a vállalatok számára nyújt megoldást a kéretlen e-mailek problémájára, amelyek elözönlik az e-mail szervereket és csökkentik a dolgozói hatékonyságot. Az iHateSpam SE használatával az alkalmazottaknak nem kell többé időt pazarolni az e-mail-szemét átböngészésére. A spam már a szerver szinten kiszűrhető a rendszeradminisztrátor által meghatározott szűrési kritériumok alapján. Az iHateSpam SE Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Terminal Server Edition, Microsoft Cluster Server és Microsoft Exchange 2000 környezetben alkalmazható, opcionálisan csatlakozik a Microsoft Active Directory-hoz.

Egyéni felhasználók tízezer forint alatti (konkrétan meg nem határozott) áron juthatnak hozzá a teljes változathoz, cégek számára a felhasználói számtól függően kell licencdíjat fizetni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés