Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec Gateway Security – a legjobbnak bizonyult

Dotkom

Symantec Gateway Security – a legjobbnak bizonyult

A VeriTest által lefolytatott független vizsgálat igazolta, hogy a Symantec Gateway Security egyszerűbben használható és jobb védelmet biztosít a vetélytársak vizsgált termékeinél.

A Symantec bejelentette, hogy a VeriTest, a Lionbridge Technologies bevizsgáló részlege által lefolytatott összehasonlító vizsgálatok során a Symantec Gateway Security felülmúlta a versenytársaknak a Cisco, a Checkpoint, az ISS és a Trend Micro termékeivel létrehozott hasonló konfigurációit. A Symantec Gateway Security egyszerű kezelhetősége és integrált védelmi rendszere a hálózati átjáró védelmét költségkímélő módon ellátó, ideális kombinációnak bizonyult.

A Symantec Gateway Security tűzfalat, behatolás-érzékelést, víruselhárítást, tartalomszűrést és VPN-t egyesít egy egyszerűen használható eszközbe. A VeriTest jelentése szerint „az összes fenti védelmi réteg egyetlen eszközzé áll össze, és páratlan módon, egyetlen kezelőfelületről ellenőrizhető, vezérelhető és frissíthető. Az egyetlen hálózati eszköz használata a fenntartási költségeket is csökkenti, hiszen egyetlen gyártó nyújtja az összes műszaki és garanciális támogatást.”

„A VeriTest által kihozott eredmény igazolja a Symantec azon stratégiáját, hogy az üzleti értékek védelmére tervezett, valódi integrált védelmi megoldásokat adjon a felhasználóknak” – mondta Greg Gotta, a Symantec termékszállítási alelnöke.

A Symantec Gateway Security-ben egyesített alkotórészek kombinációja különösen a napjaink összetett, Code Red-, Nimda- vagy Klez-szerű veszélyeinek a vállalat átjárójánál történő leküzdése szempontjából igen hasznos. A VeriTest jelentése megállapítja, hogy „az alkalmazásszintű eljárások VPN-nel, behatolás-érzékelő rendszerrel, tartalomszűréssel és a víruselhárítással egyesített használatával létrejött integráció a vizsgált csoportban a legjobb eredményt produkálta, különösen akkor, ha az integráció a hálózat számos berendezése közötti funkciószétválasztás helyett egyetlen eszközön belül valósult meg.”

A Symantec Gateway Security a különféle méretű szervezeteket az információik biztonságának kézbentartásához szükséges eljárásokkal és szolgáltatásokkal ellátó, valamint a problémákra világszerte reagálást biztosító Symantec Enterprise Security fontos alkotórésze.

A Lionbridge VeriTest szolgáltatása

A Lionbridge Technologies bevizsgáló részlege, a VeriTest elsőrangú vizsgálatai lehetővé teszik, hogy a műszaki és a Fortune 1000-be tartozó cégek bárhol a világon kipróbált, nagyvállalati célokra használható alkalmazásokat és webhelyeket valósíthassanak meg. Az Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában található, adatközponttal felszerelt laboratóriumaival a vizsgálatok számára a VeriTest 1987 óta nyújt tanácsadási és tervezési, valamint a vizsgálatok elvégzésével kapcsolatos szolgáltatást. A Lionbridge VeriTest szolgáltatásaival az ügyfelek számára egyetlen, világméretű partner áll rendelkezésre, hogy a világra kiterjedő termékmegjelentetéssel – ideértve a szoftverek honosítását, a minőségvizsgálatot, a védjegytanúsítást és az alkalmazásfejlesztést is – kapcsolatos speciális műszaki szolgáltatásokat vehessenek igénybe.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés