Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure – biztonsági megoldások a Sony Ericsson P800 Smart Phone-hoz

Dotkom

F-Secure – biztonsági megoldások a Sony Ericsson P800 Smart Phone-hoz

Az F-Secure Corporation szoftverfejlesztési és -elosztási szerződést írt alá a Sony Ericsson Mobile Communications céggel, amelynek keretében adatbiztonsági megoldásokat szállít a Sony Ericsson P800 Smart Phone készülékek felhasználóinak. A szerződés az F-Secure FileCrypto tartalomtitkosító terméket érinti, mely a tárolt információkat védi a jogosulatlan hozzáféréstől.

A mobil üzleti alkalmazások komoly előnnyel kecsegtetik azokat a cégeket, amelyeknek partnereik és ügyfeleik közelében kell végezniük tevékenységüket. A jelentős időmegtakarítás mellett a legfrissebb céges adatok azonnali elérése és a legújabb változások tárolása mobil eszközökben a jobb szolgáltatások és új üzleti modellek alapját képezi. A bizalmas adatok elkészítése, tárolása, hordozása és átvitele soha nem volt ilyen egyszerű. Ez a lehetőség izgalmas változást hozhat az üzleti folyamatokban, de a céges adatok védelmének fontosságát is megnöveli. A kézi eszközökben a bizalmas információk többet mozognak, mint eddig bármikor. Minden egyes eszközön szükség van a tartalom titkosítására, hogy a tárolt információk mindig biztonságban legyenek.

A P800 egy multimédia telefonkészülék, amely a világ bármely pontján használható. Nagyméretű színes érintőképernyővel és beépített kamerával rendelkezik, Internet-hozzáférést biztosít, és működik háromsávos GSM és GPRS hálózatokon. A nyílt Symbian OS v7.0 operációs rendszerre épülő P800 egy átfogó szolgáltatásokat nyújtó multimédia termék, és a GSM iparágban bejelentett egyik legfejlettebb telefonkészülék.

„Az automatikus adatbiztonság a jó és biztonságos felhasználói élmény fontos elemét képezi a mai mobil üzleti környezetben. Örömmel tölt el, hogy a kézi számítógépek biztonságának növelését szolgáló termékcsaládunkat kiterjeszthetjük a Sony Ericsson Smart Phone készülékekre is, és reméljük, hogy együttműködésünk megerősödik a jövőben. Úgy gondoljuk, hogy a mobil vállalatok biztonsági megoldásainak terén felvonultatott szakértelmünk és a P800 fejlett szolgáltatásainak ötvözése tekintélyes előnyt jelent azoknak az üzleti felhasználóknak, akik a lehető leghatékonyabb védelmet szeretnék mobil üzleti megoldásaikhoz,” – nyilatkozta Risto Siilasmaa, az F-Secure elnök-vezérigazgatója.

Az F-Secure FileCrypto erős védelmet nyújt az Sony Ericsson P800 Smart Phone készülékek felhasználóinak az adatok nem kívánt kiszivárgása ellen. A termék automatikusan titkosítja az összes file-t a tárolás előtt, és felhasználói beavatkozás nélkül dekódolja azokat a file-ok megnyitásakor. A bizalmas dokumentumok, képek, naptáradatok, e-mail üzenetek és más személyes file-ok biztonságban lesznek még abban az esetben is, ha egy jogosulatlan személy hozzáfér a készülékhez.

Az F-Secure FileCrypto Sony Ericsson P800 termékcsaládra optimalizált változata az év második negyedévétől érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés