Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem marad ki a HP sem: Pentium-M CPU-val felszerelt Evo N620c

Dotkom

Nem marad ki a HP sem: Pentium-M CPU-val felszerelt Evo N620c

A nagy gyártók sorra jelentették be az Intel újgenerációs processzorra, alaplapi chipkészletére és vezetékmentes chipjére épülő noteszgépeiket – a HP a Compaq-tól örökölt Evo márka alatt indítja útjára Centrino-s mobil számítógépeit.

Az Evo N620c három változatban kapható, vagy 1,4 vagy 1,6 GHz-es Pentium-M processzort tartalmazva. Memóriája 256 vagy 512 MB-nyi lehet, ám ennek mennyisége maximálisan 2 GB-ig is növekedhet. Kijelzője minden esetben 14,1 col, de lehetőség van kétféle maximális felbontás között választani: vagy XGA, vagy SXGA TFT LCD-n jeleníti meg az operációs rendszer és a programok működését. Apropó, kijelző: a noteszgép LCD-jét egy Ati Mobility Radeon 7500-as, 4X AGP-t is támogató grafikus vezérlő szolgálja ki, mely saját memóriával (32 MB) rendelkezik.

Kétféle winchester között választhat a leendő tulajdonos: egy 40 GB-os és egy 60 GB-os kapacitású merevlemez kerülhet beépítésre. Optikai meghajtók tekintetében nagyobb rugalmasság tapasztalható; a választható drive-ok listája: CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW, DVD/CD-RW.

Compaq Premier Sound technológiával is fel van vértezve, ennek és a beépített sztereó hangszóróknak köszönhetően képes hangok megszólaltatására. Ethernet csatolója jóval többet tud, mint legtöbb társa: 10/100/1000 Mbps-os adatátviteli sebességekre egyaránt képes. Emellett egy 56 Kbps-os modem is beépítésre került a noteszgépbe. A 8 cellás lítium-ion akkumulátorral és előre telepített Windows (2000, XP Home, XP Professional) operációs rendszerrel rendelkező Evo N620c ára dollár között található.

Fizikai paraméterei

Méret: 30,3×24,5×3 cm
Tömeg: 2,2 kg



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés