Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Lifebook S6000 – kis kijelzős Pentium-M notebook

Dotkom

Fujitsu Lifebook S6000 – kis kijelzős Pentium-M notebook

Ugyan csak áprilisban jelenik meg a Fujitsu ezen noteszgépe, felszereltségéről már most pontos információkat lehet tudni.

Kétféle változatban lehet majd kapni ezen noteszgépet; de lássuk először, mi a közös a két típusban! Mindkettő a szokványosnál kisebb, 13 colos LCD-vel van felszerelve, s mindkettő az Intel most bejelentett Pentium-M processzora köré épül. Ráadásul az 1,4 GHz-es példányt alkalmazták mind a két modell esetén. Integrált Ethernet csatolóval (10/100 Mbit/sec) és integrál modemmel (56 Kbps) is fel van szerelve, de természetesen rendelkezésre áll az Intel jóvoltából a vezetékmentes csatlakozás lehetősége is (802.11b).

A különbségek: a vélhetően olcsóbb modell 256 MB memóriával, 30 GB-os merevlemezzel és a Windows XP Home változatával kerül majd forgalomba. A másik Lifebook S6120-as noteszgép operatív tára 512 MB-nyi memóriát tartalmaz, s winchestere is nagyobb: 40 GB-os. Ennek a típusnak az operációs rendszere egy Windows XP Professional lesz.

További információk a megjelenésig nem állnak rendelkezésre, de a kis képernyőméret és a relatív alacsony processzor-órajel miatt valószínűleg a többi Centrino-s noteszgéphez képest a Fujitsu modellje olcsó lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés