Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átszervezések az SMC Networks-nél

Dotkom

Átszervezések az SMC Networks-nél

AZ SMC Networks átszervezi európai és afrikai értékesítési- és marketing részlegét.

Korábbi európai marketing-menedzserét, George Zervos-t nevezte ki új európai és afrikai értékesítési és marketing-igazgatójává az SMC Networks. Ő lesz felelős az SMC új szervezetéért, amelynek célkitűzése a nagyobb összpontosítás az egységesített páneurópai/afrikai márkamegjelenésre a helyi csatornákon, valamint a termékmarketing egyesítése. Zervos több mint 6 éve dolgozik az SMC-nél.

A múlt évben az SMC Networks átszervezte a vállalat Barcelonában található európai központját annak érdekében, hogy nagyobb támogatást nyújthasson az SMC regionális üzleti partnereinek. Ez magában foglalta az új üzletfejlesztési csoport (Business Development Group) létrehozását, amely a kelet-európai és afrikai piacokat célozza meg. A helyi piacokra való összpontosítást most már az európai és afrikai piacokra vonatkozó egységes márkanév-marketing jellemzi.

A csoport vezetője Denise Fleming márkamenedzser, a támogatást pedig a Barcelonában található iroda központi, a helyi csatornákért felelős csapata nyújtja.

A márka marketingcsapata már számos kreatív reklámkampányt folytatott le az “Enjoy Innovation” zászlaja alatt, mely a 2003-as évben is folytatódik. A program a viszonteladókat, a disztribútorokat és a médiát célozza meg olyan cégekkel közös életstílus-reklámkampánnyal, mint a csúcsmárkájú sportszereket gyártó HEAD cég; illetve tartalmaz egy SMC Networks viszonteladói programot is. Ez a Di@log.

A márkanévvel és az értékesítési csatornákkal kapcsolatos kezdeményezéseken felül a termékmarketing- és a műszaki támogatást egyetlen központba, a Barcelonában található irodába vonták össze. A célkitűzés az, hogy a termékkibocsátások időben és magas minőségben történjenek, valamint minden ügyfél és partner értékesítés utáni támogatása egységes és nagy szakértelemmel végzett tevékenység legyen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés