Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung új termékei – előtérben a digitális világ

Dotkom

A Samsung új termékei – előtérben a digitális világ

A januárban Las Vegasban megrendezett nemzetközi Consumer Electronics Show (CES 2003) kiállításon a Samsung számos új terméket mutatott be.

A Samsung új SCD5000 terméke sok rajongó vágyait elégíti ki. Az SCD5000 egyetlen, kompakt egységben nyújtja a digitális videokamera és egy 4,13 megapixel felbontású digitális fényképezőgép funkcióit. Digitális videofelvételkor a felvétel 680 ezer képpontos CCD-n keresztül történik. Digitális állóképek rögzítésekor az SCD5000 4,13 megapixeles, 2272×1704 képpontos felbontás használatát teszi lehetővé.

ITCAM-7 merevlemezes digitális kamera

A világ első merevlemez alapú digitális videokamerája, szórakozási lehetőségek sokaságával. A készülék a filmeket és hangfelvételeket mágneses elven működő szalag helyett egy beépített 1,5 GB kapacitású merevlemezen tárolja. A felvétel tömörített MPEG-4 formátumban, USB 2.0 csatlakozáson keresztül kerül a számítógépekre. A merevlemezes tárolásnak köszönhetően a felhasználóknak nem kell vesződniük a kényelmetlen átalakítási folyamattal. Egy órányi digitális videó bevitele a számítógépbe mindössze körülbelül öt percig tart, szemben a hagyományos szalagos rendszerek egyórás időszükségletével. Ez a termék hordozható médiaközpontként is használható, mellyel MPEG-4 filmek és MP3 file-ok játszhatók le. Nem titok, hogy a termék bevezetésre vár hazánkban.

SGH-V205 kameratelefon

A Samsung új kameratelefonja tökéletes eszköz a konferenciahívásokhoz és családi eseményekhez, mivel a beszélgetőpartnert nemcsak hallhatóvá, hanem láthatóvá is teszi. A készülék 100 ezer képpontos digitális kamerájával a felhasználók nagyfelbontású képeket küldhetnek a vezeték nélküli hálózaton keresztül.

HT-SK6 házimozi-rendszer

A Samsung és Klipsch összefogott egy házimozi-rendszer elkészítése érdekében: a két gyártó közösen fejlesztette ki a HT-SK6 rendszert. A HT-SK6 egyesíti a Samsung Electronics Progressive Scan és 3:2 pull-down feldolgozási technológiát tartalmazó DVD alapú házimozi-rendszerét a Klipsch Quintet Microsystem kétutas hangszóróival és egy 225 Watt teljesítményű, 10 col átmérőjű mélynyomóval. A világ legkisebb tölcséres Surround hangrendszerévé összeálló hangszórók kiváló hangot szolgáltatnak. A HT-SK6 házimozi-rendszer kimondottan az amerikai piac számára lesz elérhető, azonban a Samsung Magyarországon is bővíti házimozi-rendszerének kínálatát.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés