Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Presario 2500 – alacsony árra törekedve

Dotkom

HP Presario 2500 – alacsony árra törekedve

Asztali számítógépbe szánt processzor, igény szerinti LCD méret, fél GB-nyi memória – a Presario főbb jellemzői.

A HP Presario 2500-as noteszgépe alapkiépítettség esetén 2 GHz-es asztali Pentium 4-es processzorra épül. Operatív tára 512 MB DDR SDRAM, háttértára egy 40 GB-os kapacitással bíró merevlemez. A notebook alapkonfigurációja is már egy kombó optikai meghajtót tartalmaz: a kompakt lemezek írásáért és a DVD-k olvasásáért egy DVD/CD-RW drive felel. Ugyanakkor nem szerelték fel belső floppy meghajtóval.

A Presario 2500-as beépített, 56 Kbps-os modemmel rendelkezik, valamint egy 10/100 Mbps-os Ethernet csatoló is helyet kapott benne. A 14,1 colos TFT LCD-vel bíró noteszgép kijelzőjét integrált grafikus vezérlő (64 MB-nyi osztott memóriával) látja el adatokkal. Az IEEE 1394 kész mobil számítógép 3 USB és egy infravörös porttal is fel van szerelve. Az asztali processzorok jelentette extra energiaigény kielégítésében a plusz lítium-ionos akkumulátor segít. Az eszköz ára a visszatérítések után 1300 dollár (ebben már benne van a Presario-hoz járó Windows XP Home változat is).

Természetesen lehetőség van nagyobb kiépítettségben is megvásárolni, ekkor már 15 colos LCD-vel, és akár 2,8 GHz-es asztali P4 processzorral is rendelkezhet a HP notebookja. Ez esetben megemelkedik az ára is, de még mindig 2000 dollár alatt marad.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés