Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Electronics és Telefonica együttműködés: első európai otthoni hálózati bemutatóterem

Dotkom

Samsung Electronics és Telefonica együttműködés: első európai otthoni hálózati bemutatóterem

A Samsung Electronics megnyitja első európai otthoni hálózati bemutatótermét.

A Samsung Electronics és a Telefonica, Spanyolország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója bejelentette egy otthoni hálózati bemutatóterem megnyitását Madrid belvárosában. A bemutatóteremben a helyi vásárlók az otthoni hálózat szolgáltatásait testközelből próbálhatják ki.

A bemutatóterem része egy, a Telefonica társasággal tavaly májusban indított közös ADSL projektnek. A projekt a házi hálózatokat, PC-ket és a Hot Spot szolgáltatást veszi célba. Ez a szolgáltatás vezeték nélküli helyi hálózatok kiépítését foglalja magában reptereken, egyetemeken, irodákban és más, nagy felhasználói létszámmal bíró környezetekben. A PDA-k, hordozható PC-k és más terminálok a vezeték nélküli hálózaton keresztül bármikor elérhetik az internetet. Az új bemutatóterem kijelöli a további utat a vállalatok számára az otthoni hálózatok és más, a jövőt célzó digitális üzletágak területén.

A SESA elnöke, Mr. Sang Heung Shin szerint “A Telefonica társasággal való együttműködés jelenti betörésünket az európai piacra. Terveink szerint az otthoni hálózatok területén hosszú távon együtt kívánunk dolgozni velük, az ADSL szolgáltatáshoz kapcsolódó megoldások területén.”

A Telefonica szóvivője hozzátette: “Lenyűgözött bennünket a Samsung által Párizsban megrendezett Samsung World Tour. Nincs még egy vállalat, mely az elektronika bármely területén – a telekommunikáció, az audio-video, az információs technológiák, a fogyasztói elektronika és az otthonautomatizálás területén is – világszerte elismert termékeket gyártana. A Telefonica számára a Samsung a legmegfelelőbb partner a jövő digitális vállalatává alakulásának folyamatában.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés