Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Shell Gas (LPG) több mint 20 országra vonatkozó szolgáltatási szerződést

Dotkom

A Shell Gas (LPG) több mint 20 országra vonatkozó szolgáltatási szerződést

Az LLP Budapest legnagyobb nemzetközi SunSystems bevezetése.

Az LLP Budapest Kft., mint a SunSystems pénzügyi és üzleti szoftvermegoldás egyik vezető forgalmazója, szolgáltatási szerződést írt alá a Shell Gas (LPG)-vel. A szerződés szerint az LLP budapesti képviselete világszinten több mint húsz Shell Gas (LPG) leányvállalatnál vezeti be a SunSystems vállalatirányítási rendszert.

A szolgáltatási szerződésben kiemelt helyen szerepel a projektmenedzsment, a rendszer kiépítése és lokalizálása, valamint a dokumentációkészítés. A megállapodás magában foglalja még a felhasználók oktatását és azok bevezetés utáni támogatását. Az LLP Budapest a vállalatirányítási rendszert az európai, amerikai, és ázsiai kontinensen, több mint 20 országban vezeti be. A projekt 2002. őszi indulását az Egyesült Királyságban teszt-bevezetés előzte meg. A teljes projekt várhatóan 2004 első negyedévében fejeződik be.

Az ehhez szükséges erőforrás döntő részét az LLP Budapest szakértői és tanácsadói adják, amely azonban a speciális igények kielégítése érdekében néhány országban helyi alvállalkozókat is alkalmaz.

“Ez a projekt az egyik legnagyobb megállapodás az LLP Csoport 10 éves történetében és örömünkre szolgál, hogy a Shell Gas (LPG) az LLP-t választotta partneréül, a több mint 20 országra kiterjedő ERP bevezetéshez.” – mondta Barbara Dreska, az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.

A bevezetésre vonatkozó tendert megelőzően az LLP már részt vett a Shell Gas (LPG) központi rendszerének kialakításában. A SunSystem bevezetésére kiírt tender értékelésében a korábbi együttműködésből származó tapasztalatok is jelentős szerepet játszottak.

A projekt technikai részleteit tekintve elmondható ugyanakkor, hogy a Shell Gas (LPG) néhány telephelye már a SunSystems 4.2.5-ös verzióját használja, míg mások számára teljesen új a rendszer. A jelenlegi projekt magában foglalja a 4.2.6-os verziójú, Microsoft Windows NT alapú és SQL platformon futó SunSystems vállalatirányítási rendszer installálását és bevezetését, amely a rendszer előző verziójának használói számára a szoftver felfrissítését és a beállítások kisebb módosítását jelenti. Ezen kívül használni fogják a SunSystems Vision nevű üzleti intelligencia eszközét is, amely megkönnyíti a vezetők munkáját a jelentések és a többdimenziós elemzések elkészítésében.

Az LLP a SunSystems ERP rendszert a Shell Gas (LPG) alábbi telephelyein vezeti be először: Egyesült Királyság, Argentína, Belgium, Brazília, Bulgária, Csehország, Dánia, Görögország, Hollandia, India, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Sri Lanka, Svájc, Törökország, Vietnám.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés