Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3Com vezet a hálózati piacon

Dotkom

A 3Com vezet a hálózati piacon

A 3Com második a nagyvállalati hálózatok terén, holtversenyben vezeti a közepes méretű vállalati hálózatok piacát és a legismertebb márka a kisvállalati hálózatok piacán.

A 3Com Corporation bejelentette, hogy a cég továbbra is őrzi vezető pozícióját a nagy- és kisvállalati piacokon. Az AMI-Partners kutatócég által az ügyfelek között végzett részletes felmérés alapján készített független tanulmány szerint a 3Com a második legnagyobb hálózati hardvergyártó az Egyesült Államokban, a közepes méretű vállalatok hálózati piacának egyik vezetője és az egész világot tekintve első a kisvállalati hálózati hardvergyártók között a márka ismertsége terén. Az Egyesült Államok nagyvállalati piacán a 3Com a Cisco mögött másodikként végzett a hálózati hardverek széles kategóriájában, így a kapcsolók és más gyártók csúcskategóriás útválasztói körében. A 3Com által kínált hálózati termékek széles választéka mindenféle méretű vállalat igényeinek megfelel – az eszközök nagy sebességű, megbízható, gyakorlatias és biztonságos hálózatkezelést tesznek lehetővé.

„A hálózati hardveriparban folyó heves verseny ellenére a 3Com a kisméretű vállalatok piacán ismét az élen végzett a márkák közül, maga mögé utasítva a Ciscót. A közepes méretű vállalatok piacán a 3Com és a Cisco holtversenyben áll: felváltva nyerik el a legkiválóbb hálózati hardvernek járó díjakat” – mondta Christian Dunster, az AMI vezető elemzője. „Ahogy a piaci intelligenciával kapcsolatos felmérés is bizonyítja, a 3Com vezető hálózati-eszközgyártó, amelyben a vállalati ügyfelek megbíznak.”

Az informatikára, Internetre, valamint a távközlési és vállalati szolgáltatási piaci intelligenciára szakosodott vezető tanácsadó vállalat, a New York-i központú AMI-Partners az egész világra kiterjedő, a preferenciákat megállapító felmérést végzett a vállalati ügyfelek körében különböző kategóriákban, többek között a hálózati hardver terén is. Az AMI piackutatásának eredménye azt mutatta, hogy a 3Com fenntartotta vezető helyét a márkapreferenciát illetően.

„A 3Com hálózati újításairól és szaktudásáról ismert, amelyet arra használ, hogy a hálózatkezelést a lehető leggyakorlatiasabbá tegye a vállalatok számára,” – mondta John McClelland, a 3Com Business Networks Company elnöke. „Különféle méretű ügyfelek egyaránt elismerik, hogy a 3Com olyan cég, amely segít maximalizálni a hálózat értékét. Kiemelt megoldásaink megfizethető áron elégítik ki a nagyvállalati piac központokkal, regionális irodákkal, távoli irodákkal és távmunkásokkal egyaránt rendelkező több telephelyes környezeteinek speciális, hálózati igényeit.”

A 3Com egyedi LAN-infrastruktúra megoldást kínál, ezáltal a hálózatok kifinomultabbak, egyszerűen telepíthetők és felügyelhetők. A 3Com hálózatok ár/teljesítmény tekintetében felveszik a versenyt az összes többi gyártó termékeivel. A 3Com termékek integrált hang, biztonsági, vezeték nélküli és webes funkciókat kínálnak, javítva az együttműködést, a kommunikációt és a termelékenységet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés