Connect with us

Hirdetés

technokrata

A ’Connexion Xerox’ új előnyöket nyújt az indirekt értékesítési csatorna számára

Dotkom

A ’Connexion Xerox’ új előnyöket nyújt az indirekt értékesítési csatorna számára

A Xerox bejelentette a ConneXion Xeroxot, amely a Xerox Office európai értékesítési csatornájának márka-programja.

A ConneXion Xerox egyszerűsíti az indirekt csatorna kezelését azáltal, hogy egységes, karcsúsított struktúrát kínál a résztvevő viszonteladói partnerek számára egyetlen ´ernyőszerű´ márka-program keretében. A ConneXion Xeroxot a Xerox csatornát igénybevevő viszonteladók és partnerei számára fejlesztette ki. Mindezzel az a célja, hogy a hatékony és koncentrált értékesítési csatorna-kapcsolatokon keresztül testreszabott vállalkozásfejlesztési támogatást nyújtson számukra.

A Xerox Office értékesítési partnerein keresztül – díjnyertes termékek és megoldások széles körét kínálja, beleértve a színes és fekete-fehér hálózati nyomtatókat és a multifunkciós digitális készülékeket is.

A ConneXion Xerox felismerve azt a tényt, hogy minden egyes viszonteladó partner más igényekkel és követelményekkel rendelkezik, a sokrétű és népszerű irodai termékek egyre nagyobb választékát igyekszik biztosítani és folyamatosan növeli viszonteladói számát. A ConneXion Xerox ezért a Xerox viszonteladóinak és partnereinek rugalmas és testreszabott támogatást kínál, lehetővé téve számukra, hogy saját vállalkozásukat a nekik legmegfelelőbb módon fejlesszék, miközben megkülönböztethetik magukat a többi viszonteladótól. A program specifikus előnyöket is biztosít a kellékanyagok és szoftverek viszonteladói számára.

A ConneXion Xerox által kínált előnyökhöz tartoznak a partnerhálózat fejlesztési és növekedési lehetőségek, amelyek a következő módon valósulnak meg:
– akkreditáció, a legszélesebb termékportfolióhoz való fokozott hozzáférés érdekében
– dedikált ügyfélkezelés, márkajelzés használat, marketing és tender támogatás révén
– termékértékesítési oktatás segítségével
– rendszeres reklámozás és
– a Xerox viszonteladói weboldalának elérhetősége.

Ashley Ford, a Xerox Europe – Office viszonteladói hálózatért felelős igazgatója szerint: ´A ConneXion Xerox a meglévő hálózati struktúrát három fő kategóriába sorolja: viszonteladók, partnerek és premier partnerek, lehetővé téve ezzel a releváns, személyre szabott programok meghatározását és kínálatát az egyes szektorok számára. Ezenkívül hisszük, hogy az új struktúra lehetővé fogja tenni számunkra, hogy meglévő értékesítési és marketing erőforrásainkat még hatékonyabban használjuk fel.´



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés