Connect with us

Hirdetés

technokrata

TV-tuneres noteszgépek

Dotkom

TV-tuneres noteszgépek

A Fujitsu bábáskodásának köszönhetően egy olyan multimédiás noteszgép látott napvilágot, melyben egy TV-tuner is megtalálható. Hasonló paraméterekkel bíró eszköz a jelent meg a Toshiba kínálatában is.

Az FMV-Biblo NB18-as névre keresztelt noteszgép egy 1,8 GHz-es mobil Pentium 4-es processzor köré épült. 15 colos TFT LCD-je maximálisan XGA, azaz 1024×768-as felbontásra képes. Emellett 256 MB-nyi memóriával, 60 GB-nyi háttértárral és 4 (!) 2.0-s USB porttal rendelkezik. SD és MemoryStick memóriakártyákat egyaránt képes fogadni, legmeglepőbb képessége azonban mégsem ebben rejlik, hanem a beépített TV-tunerben. A televíziózásra is alkalmas noteszgép ára 2300 dollár.

Hasonló elgondolásból született meg a Toshiba G6/U18PDEW sorozatszámú notebookja, amely szintén egy 1,8 GHz-es P4-M processzorral rendelkezik. A fél GB-nyi memóriával, 60 GB-os merevlemezzel és optikai meghajtóval (DVD-R/RW/RAM) bíró mobil eszköz kijelzője szintén egy 15 colos TFT LCD. GeForce 4 460 Go grafikus vezérlője 32 MB-os.

Vezetékmentes LAN-hálózatba való csatlakozásra is felkészítették, illetve rendelkezik Bluetooth képességekkel is, valamint a már fent említett TV-tunerrel. Fizikai paraméterei: 334x306x55 mm, tömege 3,6 kg. A Toshiba ezen noteszgépe 2880 dollárba kerül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés