Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun: háromszorosára korrigált nyereség

Dotkom

Sun: háromszorosára korrigált nyereség

Közzétette éves jelentését a hardvergyártó Sun Microsystems, mely több mint háromszor akkora nyereséget realizált, mint azt korábban jelentette.

A Portfolió értesülései szerint közzétette éves jelentését a hardvergyártó Sun Microsystems, mely több mint háromszor akkora nyereséget realizált a második (pénzügyileg negyedik) negyedévben, mint azt korábban jelentette.

Mint ismeretes, a Sun július közepén tette közzé második negyedéves gyorsjelentését, melyben 20 millió dolláros nettó eredményről és ennek megfelelően 1 centes pro forma, egyszeri tételeket nem tartalmazó EPS-ről adott számot. Az éves jelentésben azonban felülvizsgálta a számokat, és az alacsonyabb költségek miatt a nettó eredményt 61 millió dollárra, az EPS-t pedig 2 centre módosították.

A negyedik negyedéves nyereség ellenére éves szinten még mindig jelentős, 222 millió dolláros veszteséget termelt a cég. Ennek ellenére azonban a menedzsment megkapja szokásos bónuszát a második félévre, mivel a cég úgy változtatott a bónusz programon, hogy a jutalmat nem az éves nyereséghez, hanem az újbóli nyereséges működéshez kötötték.

Mindazonáltal az elemzők várakozásai folyamatos csökkenést mutatnak a harmadik negyedév vonatkozásában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés