Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezetők a macedón telefontársaság és a MatávkábelTV élén

Dotkom

Új vezetők a macedón telefontársaság és a MatávkábelTV élén

Szendrei Attila váltja fel John Munnery-t a macedón telefontársaság (MakTel) vezérigazgatói posztján. Kinevezését a MakTel Igazgatósága csütörtöki ülésén 2002. szeptember 19-ei hatállyal jóváhagyta.

John Munnery-t Szendrei Attila váltja fel a MakTel vezérigazgatói posztján. Kinevezését a MakTel Igazgatósága csütörtöki ülésén 2002. szeptember 19-ei hatállyal hagyta jóvá.

Szendrei Attila (49 éves) a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen, a Budapesti Műszaki Egyetemen és a prágai Közép-Európai Egyetemen folytatott tanulmányait követően a Videoton Alkatrész Rt.-nél, majd a Videoton Holding Rt.-nél dolgozott igazgatóként, ezután a Zwack Unicum Rt. operációs igazgatójaként és egyidejűleg a Budapesti Likőripari Vállalat ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. Jelenlegi kinevezéséig a MatávkábelTV Kft. vezérigazgatója volt.

A MatávkábelTV Kft. vezérigazgatói posztját 2002. október 14-től Piller András tölti be. Piller András (33 éves) a Budapesti Közgazdasági Egyetem pénzügyi, külkereskedelmi szakán végezte tanulmányait. A Westel 450 Rádiótelefon Kft.-nél pénzügyi igazgatóként, majd a Magyar RTL Televízió Rt. pénzügyi igazgatójaként, később vezérigazgatójaként tevékenykedett. Jelenlegi kinevezéséig a MatávkábelTV Kft. általános vezérigazgató-helyettesi feladatait látta el.

A Matáv többségi részesedéssel rendelkezik a MakTelt, Macedónia kizárólagos vezetékes és meghatározó mobil szolgáltatóját irányító Stonebridge Communications AD-ben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés