Connect with us

technokrata

300.000 eurós Axapta szoftver szerződés

Dotkom

300.000 eurós Axapta szoftver szerződés

Az XAPT Hungary Kft. 300.000 euró értékű szerződést kötött a Microsoft Navision Axapta szoftver bevezetésére egy multinacionális cég regionális irodájával.

A Xapt Hungary Kft. a napokban kötötte meg második regionális szerződését a Microsoft Navision Axapta Integrált Vállalatirányítási rendszer bevezetésére vonatkozóan.

A szerződés összesen 300.000 euró értékű, amely a szoftver licencdíját és a bevezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is tartalmazza. A vevő – egy multinacionális nagykereskedelmi cég – magyarországi, szlovákiai, csehországi és romániai irodáiban fogja használni az Axaptát.

A pénzügyi, a kereskedelmi, és a logisztikai modul mellett vezetői információs rendszer (VIR) is megvalósul OLAP technológiával. Az informatikai környezet Microsoft Windows 2000 lesz – egy centralizált szervermegoldással.

A külföldön történő feladatok elvégzésében helyi partnercégek (az XAPT Group Axapta World Alliance tagjai) vesznek részt. A rendszer éles indulása 2003. április elsejével történik.

Ezzel az üzlettel a XAPT Hungary Kft. tovább erősítette magyarországi helyzetét, mivel ügyfeleinek száma 25-re emelkedett a két évvel ezelőtti indulás óta.

***

A 2000-ben alapított XAPT Hungary Kft. a Microsoft Navision Axapta vállalatirányítási szoftver egyik legnagyobb forgalmazója Magyarországon, teljes körű szolgáltatást nyújt az Axapta értékesítése, bevezetése, oktatása és támogatása terén. A szoftver a legújabb Microsoft alapú technológiára épül, integráltan nyújt megoldást ERP és CRM feladatokra.

Az XAPT forgalma 2001-ben 75 millió forint volt, 2002-ben a bevétel 200 millió Ft fölött várható. Jelenleg 15 munkatársa van a cégnek. A cég két év alatt jelentős ügyfélkört és szakmai kompetenciát épített ki.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés