Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szavazzunk: a szerkesztősége által elhagyott CHIP Magazint vagy az annak volt szerkesztősége által s

Dotkom

Szavazzunk: a szerkesztősége által elhagyott CHIP Magazint vagy az annak volt szerkesztősége által s

Kíváncsiak vagyunk Olvasóink véleményére, hogy az (eddig meg)ismert tények alapján melyik informatikai havilapot választják a legtöbben.

Ismeretes, hogy a CHIP Magazint és a PC Gurut nemrég elhagyta szerkesztősége, így a magyar informatikai lappiac két piacvezető havilapja (átmenetileg) szerkesztőség nélkül maradt. A kiadó képviselői megerősítették, hogy folytatni kívánják a CHIP Magazin kiadását. Arra a kérdésre azonban nem kívántak válaszolni, hogy pontosan ki is készíti el a jelenleg főszerkesztővel és ismert magyar informatikai újságíró-szakemberekből álló szerkesztőséggel nem rendelkező CHIP Magazint. Mindössze annyit árultak el, hogy német és román újságírók is közreműködnek a következő lapszám készítésében.

Ismeretes az is, hogy a szeptemberben megjelenő októberi számtól kezdve a magyar informatikai lappiac új tagokkal bővül. A Magyar PC Magazin és a Guru Gamer új lapokként indulnak, azonban mivel szerkesztőségük tagjai között megtalálhatók a volt CHIP-es és PC gurus informatikai újságíró-szakemberek, nyilván az olvasó ismerős újságírói szaktudással és stílussal fog találkozni a cikkek olvasása során.

Ezek alapján magától adódik a kérdés: az olvasó a szerkesztősége által elhagyott CHIP Magazint vagy az annak volt szerkesztősége által szerkesztett új PC Magazint olvassa majd a jövőben? Mivel kíváncsiak vagyunk Olvasóink véleményére, hogy az (eddig meg)ismert tények alapján melyik informatikai havilapot választják a legtöbben, kérjük szavazzon véleményével a Terminal oldalain.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés