Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMC2632W: vezetékmentes hálózat a mobil számítógépekbe is

Dotkom

SMC2632W: vezetékmentes hálózat a mobil számítógépekbe is

Az asztali PC-k piacához képest a noteszgépek terén sokkal elterjedtebb a vezetékmentes hálózati technológia, márcsak a mobilitás végett is. A PCMCIA-foglalatú új SMC kártya tovább bővíti a lehetőségek körét.

Az SMC2632W PCMCIA-foglalatba helyezhető, s 11 Mbit/s-os adatátviteli sebességet ígér mindenféle vezeték alkalmazása nélkül. Ehhez az FCC engedély nélkül is használható 2,4 GHz-es frekvenciasávot használja. A Direct Sequence Spread Spectrum (DSSS) immunitást biztosít az interfészen keresztül, a hálózat állapota pedig „egyetlen pillantással”, LED-ek segítségével felmérhető.

Jellemzője még a 64 bit/128 bit WEP adattitkosítás, valamint az IEEE802.11b technológia alkalmazása. A Type-II-es foglalatokba illeszkedik.

A 11,45×5,4×0,5 centiméteres fizikai paraméterekkel rendelkező kártyák által elérhető maximális hatótávolság legfeljebb 300 méter. A működést olyan változók befolyásolhatják, mint például terjedési akadályok, vagy helyi környezeti interferencia.

Windows 9x, Milenium Edition, NT, 2000, XP, CE valamint Linux operációs rendszerek alá egyaránt rendelkezik meghajtószoftverrel, így alkalmazásának szinte semmi sem szab korlátot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés