Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil információs hálózat Toyota-tulajdonosoknak

Dotkom

Mobil információs hálózat Toyota-tulajdonosoknak

A Toyota – az általa gyártott járművek tulajdonosai számára – mobil információs hálózatot helyez üzembe.

A Toyota Motor Corp. mobil információs hálózatot (G-Book) helyezett üzembe az általa gyártott járművek tulajdonosai számára. A rendszerrel felszerelt gépjárművek idén ősszel gurulnak le a futószalagokról. A G-Book – a járműbe épített mobil kommunikációs készüléken keresztül – interaktív információs szolgáltatást nyújt a gépkocsik vezetői számára.

A szolgáltatás fix havidíj ellenében közel harminc témakörben áll majd előfizetői rendelkezésére. A szolgáltatások köre többek között kierjed a jármű- és közlekedés biztonságra, a valós idejű navigációra, szórakoztató termékekre és az elektronikus kereskedelemre.

A G-Book rendszer személyi számítógépekkel, kézi számítógépekkel (PDA) és mobiltelefonokkal is elérhető lesz, lehetővé téve az előfizetők számára, hogy akár mobiltelefonjaik segítségével is meghatározhassák a gépkocsi földrajzi helyzetét illetve üzemi állapotát.

Későbbiekben a rendszer lehetővé teszi majd a háztartási berendezések illetve a lakásbiztonsági rendszerek kezelését is a gépkocsiból. A jövőben a G-Book alapfelszereltségként jelentkezik a Toyota-autókban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés