Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bedő Erik távozik a MatávComtól

Dotkom

Bedő Erik távozik a MatávComtól

A MatávCom profiljának megváltozása miatt a társaság ügyvezető igazgatója nem kívánja tovább az ügyvezetői feladatokat ellátni.

A MatávComnak a Matáv Csoport Üzleti megoldások üzletágába való integrálásával, az értékesítési és az alközponti tevékenység szétválasztásával a társaság profilja megváltozott. Az új helyzetben Bedő Erik, a társaság ügyvezető igazgatója nem kívánta tovább az ügyvezetői feladatokat ellátni, ezért munkaviszonya 2002. augusztus 31-ével – közös megegyezéssel – megszűnik.

A Terminal információi szerint a Matáv még 2000. februárjának végén hosszabbította meg Bedő Erik vezető pozícióját a MatávCom élén további három évvel, többek között a kedvező üzleti eredmények miatt. Ugyanis az 1999-es üzleti évben a két meghatározó projekt – a Westend City Center teljes telekommunikációs rendszerének kiépítése, valamint a DÉDÁSZ-nak végzett informatikai munka – révén a cég adózás előtti eredménye megközelítette az egymilliárd forintot, a magyar számvitel szerint több mint megduplázva ezzel az 1998-as esztendőben elért nyereséget.

2002. szeptember 1-jétől Kapeller János, a MatávCom műszaki igazgatója tölti be megbízottként az ügyvezető igazgatói posztot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés