Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az árvíz elérte az LLP Csoportot is

Dotkom

Az árvíz elérte az LLP Csoportot is

A Kelet-Európában található LLP Csoport irodáinak működésére, főként a prágai központra is kihat az árvíz.

Az LLP nemzetközileg használt szoftverek regionális értékesítésére, testreszabására, támogatására, fordítására, lokalizálására, valamint a már sokat emlegetett elektronikus üzleti megoldások kifejlesztésére szakosodott. A vállalat szolgáltatásaihoz tartozik az implementáció előtti és utáni konzultáció, szoftver-implementáció, programozás, tréningek tartása, valamint telefonos és helyi konzultáció és támogatás. A csoport árbevétele 2001-ben 6,48 millió USD volt.

Mivel Prágában található az LLP Group központi szervere és összes központi infrastruktúrája, ezért mindenképpen sarkalatos kérdés volt, hogy az árvíz idején is biztosított legyen a többi iroda működése, hiszen nemcsak Prágában van szükségük segítségre (helpdesk) az ügyfeleknek, hanem több mint 40 országban a világon, akiket folyamatosan ki kell szolgálni.

A prágai iroda hétfői evakuálása után, – mely a központi szerver pillanatnyi leállásával illetve annak biztonságos, a veszélyeztetett zónán kívüli áthelyezésével járt -, a kommunikációs zavarokat (e-mail, telefon, stb.) gyakorlatilag 24 órán belül sikerült helyreállítani a vállalatnál. Habár erre a szituációra előre nem lehetett felkészülni, az LLP Group vezetőinek gyors és hatékony intézkedései után az ügyfelek kiszolgálása gyakorlatilag zökkenőmentesen zajlott. A fejlett technológiai lehetőségeket igénybe véve sikerült egy átmeneti kommunikációs csatornát kiépíteni a helpdesk pozsonyi illetve budapesti irodába való áthelyezésével.

Az LLP prágai irodája után azonban Pozsonyt is veszélyezteti az árvíz…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés