Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, teljesen lebeszélhető telefon-díjcsomagok a Vivendi Telecom Hungary-tól

Dotkom

Új, teljesen lebeszélhető telefon-díjcsomagok a Vivendi Telecom Hungary-tól

A V-fon – a Vivendi Telecom Hungary lakossági szolgáltatója – 2002. augusztus 1-től szolgáltatási területein egyedülállóan kedvezményes tarifacsomagokat vezetett be. Mindkét csomag teljesen lebeszélhető előfizetési díjat tartalmaz.

A Lebeszélhető 2500 és a Lebeszélhető 4000 csomagok havidíja bruttó 2.500, illetve 4.000 forint, amely 100%-ban lebeszélhető.

A lebeszélhető rész bármely időszakban felhasználható hangszolgáltatásra. A havidíj felhasználása után pedig változatlan percdíjak mellett lehet tovább telefonálni, a túlhasználat pedig a következő havi számlával együtt egyenlíthető ki. A havidíj Internet célú hívásokra nem használható fel.

A Lebeszélhető 2500 díjcsomag havidíjának összege visszafogott távközlési igényekhez szabott, havi 25-90 perc beszélgetést biztosít – a hívás időszakától és irányától függően. A csomagban a Hangposta Hívásátirányítás kiegészítő, ingyenes szolgáltatásként is megtalálható.

A Lebeszélhető 4000 díjcsomag havidíja 90-180 perc beszélgetést tesz lehetővé – természetesen a hívás időszakától és irányától függően, azonban a Lebeszélhető 2500 díjcsomagnál kedvezőbb percdíjakkal kedvez felhasználóinak. A csomagban a Hangposta Hívásátirányítás kiegészítő, ingyenes szolgáltatásként is megtalálható.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés