Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dotkom

A nagy Vivendi

2002. július 31. napján a Cégbíróság bejegyezte a Vivendi csoport 11 társaságának egyesülését. Ennek megfelelően a BakonyTel Rt., a DunaTel Rt., a KisdunaCom Rt., az EgomComRt., a V-com Rt., a V-net Kft., valamint több kisebb cég beolvadt a V-fon Rt.-be, amely egyidejűleg megváltoztatta a nevét is.

2002. július 31. napján a Cégbíróság bejegyezte a Vivendi csoport 11 társaságának egyesülését. Ennek megfelelően a BakonyTel Rt., a DunaTel Rt., a KisdunaCom Rt., az EgomComRt., a V-com Rt., a V-net Kft., valamint több kisebb cég beolvadt a V-fon Rt.-be, amely egyidejűleg megváltoztatta a nevét. Az új társaság neve 2002 augusztus 1-től VIVENDI Telecom Hungary Távközlési Szolgáltató Rt., rövid nevén VIVENDI Telecom Hungary Rt.

Az új egyesült társaság – amely a cégcsoport valamennyi hírközlési szolgáltatását, így egyebek mellett a telefon, az adatátvitel és az Internet-szolgáltatást is nyújtja – alaptőkéje 20 milliárd forint, dolgozóinak száma: 1.200.

A cégátalakulással egyidőben a Vivendi Telecom Hungary Rt. vezetése augusztus elsején aláírta az új egységes Kollektív Szerződést a Vivendi Telecom Hungary Rt-n belül működő egységes szakszervezettel. Korábban a cégcsoportban 6 szakszervezet működött, és 5 Kollektív Szerződés volt érvényben. Az alapokmány egységesen tartalmazza a társaság munkavállalóira érvényes jogokat és juttatásokat.

Polányi Sándor vezérigazgató szerint különös jelentőségű, hogy egy napon történt meg az egységes cég létrejöttének bejelentése és a szakszervezettel történő megállapodás. Ezzel a cég egy hosszú jogi folyamatnak ért a végére. Az egyesüléssel a cégcsoport lényegesen egységesebbé válik, hatékonyabban szerepelhet az éleződő távközlési versenyben.

A V-fon, V-com, V-net elnevezések a jövőben a szolgáltatások márkaneveként maradnak fent.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés