Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kékfogú vonalkód-leolvasó

Dotkom

Kékfogú vonalkód-leolvasó

A francia vonalkód-leolvasókat gyártó Baracoda új terméke alig vastagabb egy golyóstollnál és 15 méteres távolságból is képes egy számítógéppel kommunikálni.

A Bluetooth alkalmazások nem csak a mobiltelefonok piacán, hanem a kereskedelemben is kezdenek meghonosodni. A francia vonalkód-leolvasókra specializálódott Baracoda legújabb terméke egy vastag tollra hasonlít és az 1.1-es Bluetooth szabvány szerint keszült el. BaracodaPencil mobiltelefonnal, PDA-val, notebookkal vagy személyi számítógéppel is képes kommunikálni, amennyiben a másik készülék is Bluetooth-képes. A hatósugár a gyártó szerint nagyobb az előírt 10 méternél, akár 15 méteres távolságra is használható.

A vonalkód-leolvasó toll leginkább kisebb áruházakban és raktárakban számíthat sikerre. A toll a vonalkódolvasás mellett még scannerként is funkcionál, azaz a tollat szövegen végighúzva képes a képet is továbbítani, méghozzá egészen gyors sebességgel. Olvasási sebessége ugyanis 15 cm/s és 60 cm/s között mozog a szöveg (vagy kép) bonyolultságától függően.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés