Connect with us

technokrata

A Google megállapodást kötött az Ask Jeeves-szel

Dotkom

A Google megállapodást kötött az Ask Jeeves-szel

A két cég kooperációja keretében a teljes mondatokra specializált keresőprogram is a Google szponzorált linkjeit népszerűsíti majd.

A világ (egyik) legnagyobb linkadatbázisával rendelkező Google megállapodást kötött a szintén keresőprogramot üzemeltető Ask Jeeves Inc.-vel szponzorált linkek közös értékesítésére. Szeptembertől a Google adatbázisában szereplő fizetett linkek az Askjeeves adatbázisába is bekerülnek, leváltva az Ask Jeeves korábbi saját fizetett hirdetéseit. Mindemellett a szintén Ask tulajdonban levő Teoma.com keresési eredményi között is megtalálhatóak lesznek.

Eric Schmidt, a Google elnöke szerint az együttműködés által a Google ügyfelei többmillió új felhasználó képernyőjén hirdethetnek.

Az Ask Jeeves leginkább szöveganalizálásra kifejlesztett keresőprogram, mely a cég szerint komplett kérdéseket is képes helyesen kezelni. Az Ask cég vezérigazgatója Steve Battle elmondta, hogy a Google-lal kötött megállapodás révén jelentős forgalomnövekedést remél. Az együttműködés célja 2005-ig 100 millió dolláros nyereséget generálni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu