Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az UMG hivatásos kalózvadászt alkalmaz

Dotkom

Az UMG hivatásos kalózvadászt alkalmaz

Az Universal Music Group láthatóan mindent megtesz a kalózmásolatok visszaszorítása érdekében. A cég vezetőségében új pozíciót hoztak létre, David Benjamin lett az első kalózkodás ellenes elnökhelyettes.

Az Universal Music Group (UMG) vezetőségében mostantól egy hivatásos kalózvadász is helyett kapott: David Benjamin lett az első kalózkodás-ellenes elnökhelyettes.

Az amerikai médiában a lemezcégek kiöregedett ügyvédjeként emlegetett Benjamin a ClickRadio Internetes portál alapítója, több sztár (például LL Cool J) képviselője, valamint az NBC zene-programjainak producere.

Benjamin célkitűzése az Interneten keresztül legális és felhasználóbarát zeneletöltési lehetőségek biztosítása, valamint a kalózkodás elleni fellépés.

Az UMG nemrég indította új zeneportálját, az Emusic.com-ot, ahol közel 1.000 album közül válogathatunk. Regisztrálás után 14 napon belül 50 mp3-at tölthetünk le ingyenesen, utána pedig 14,99 dolláros (3.700 forint) havidíjért nekünk tetsző mp3-kat a 200.000 rendelkezésre álló file-ból.

A listán a legnagyobb nevek nem találhatóak meg, de a bő választékból biztosan találunk az ízlésünknek megfelelő zenét.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés