Connect with us

Hirdetés

technokrata

PowerPad: extra üzemidő notebookoknak

Dotkom

PowerPad: extra üzemidő notebookoknak

Az Electrovaya nevű cég PowerPad termékei végre valóra váltják minden mobilszámítógép-tulajdonos álmát: akár 16 órával is meghosszabbodhat a használati idő.

A leginkább egy egéralátétre hasonlító eszköz nagyobbik verziója, a PowerPad 16 órás működési időt ígér, s kistestvére, a PowerPad is 12 órányi kibővített üzemidővel örvendezteti meg tulajdonosát. Az 500 illetve 400 dollárba kerülő eszközök akkumulátorként tekintve nem kicsik, azonban könnyűek és kielégítik a folyamatos használattal szemben támasztott extra igényeket is.

11 Ah-s a PowerPad 160, melynek vastagsága 1 centiméternél is kisebb, felülete 220×295 mm. Tömege mindössze 1,1 kg, maximális kapacitásának 80%-át 4 órás töltés alatt éri el.

A PowerPad 120 8 Ah-s, fizikai méretei megegyeznek a másik modellével. Tömege viszont kisebb, körülbelül 900 gramm, maximális kapacitásának 80%-át 3 órás töltés alatt éri el.

Ugyan már tavaly is elérhető volt a fenti két eszköz, de eddig csak közvetlenül a cégtől lehetett megvásárolni. A PowerPad egyébként kompatibilis az Acer, a Compaq, a Gateway, a Fujitsu és a Toshiba notebookokkal, és a cég azon dolgozik, hogy a Dell, a HP, és a Sony mobil gépeivel is együtt tudjon működni eszköze.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés