Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Deutsche Telekom köteles átalánydíjas Internet-elérést biztosítani

Dotkom

A Deutsche Telekom köteles átalánydíjas Internet-elérést biztosítani

A német telekommunikációs- és postaügyi hatóság határozata átalánydíjas Internet-kapcsolat biztosítására kötelezte a Matáv többségi tulajdonosát a vezetékes telefonvonalak esetében.

A német telekommunikációs- és postaügyi hatóság határozata szerint a hagyományos telefonvonalas csatlakozásokra az összes szövetségi tartományban köteles átalánydíjat biztosítani a Deutsche Telekom (DT). A döntés értelmében azok a szolgáltatók vehetik igénybe a “kedvezményes” szolgáltatást, amelyek legalább 475 ponton kapcsolódnak a vezetékes hálózathoz.

Ugyanis a Deutsche Telekom a határt 1.600 kapcsolódási pontnál kívánta meghúzni, azonban a felügyelet döntése szerint ez a szám versenyellenesnek minősíthető.

A döntés meghozását nagyban befolyásolta az, hogy a DT egy ideje már hasonló átalánydíjat számláz a belső Internet-forgalomban, ráadásul a versenytársak már egy jó ideje követelnek hasonló lehetőséget, hogy saját ügyfeleik is élvezhessék az átalánydíjas Internet-hozzáférés előnyeit.

Úgy tűnik, hogy a német telekommunikációs- és postaügyi hatóság határozata megteremtette az egyenlő versenyfeltételeket a hagyományos telefonvonalas Internet-forgalomban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés