Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cisco élre tört a hálózati és távközlési termékek piacán

Dotkom

A Cisco élre tört a hálózati és távközlési termékek piacán

A Synergy Research Group felmérése szerint a Cisco vezeti a kommunikációs berendezések piacát.

A Cisco Systems 2002. első negyedévében a Siemenst, az Alcatelt, a Nortelt és az Ericssont megelőzve megszerezte az első helyet a kommunikációs berendezések összesített piacán.

Az eredmények a Synergy Research Group legfrissebb piaci jelentésében (Q1 2002 Total Communications Equipment Market Report) olvashatók. A jelentés a kommunikációs berendezések 25 fő kategóriájában több mint 40 nemzetközi gyártó eredményeit vizsgálja.

2001 második felében az európai távközlési berendezés-gyártók kevésbé szembesültek a piaci beruházások csökkenésével, ami kedvezően hatott többek között az Ericsson, az Alcatel és a Siemens nemzetközi piaci részesedésére. Azáltal, hogy a kiadások visszafogása Európában és az ázsiai-csendes óceáni régióban is jelentőssé vált, valamelyest kiegyenlítődött a távközlési gyártók közötti küzdelem.

„A Cisco képes volt stabilizálni értékesítési eredményeit és a nagyvállalati piacon meglévő erősségeire építve elérte azt, amit sokan még két-három évvel ezelőtt is elképzelhetetlennek tartottak volna: megelőzte a hagyományos távközlési berendezés-gyártókat” – nyilatkozta Jeremy Duke, a Synergy Research Group alapítója és vezető elemzője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés