Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új tenyérgép és minibillentyűzet a Sonytól

Dotkom

Új tenyérgép és minibillentyűzet a Sonytól

Multimédiás funkciókat is kínál a Clié T650C, amelyhez minibillentyűzet is csatlakoztatható.

A Sony bejelentette a japán piacra szánt legújabb kéziszámítógépét, amely a PEG-T650C típusjelzés alatt lesz elérhető kereskedelmi forgalomban nem hivatalos információk szerint június 8-ától.

Az új modell belsejében 16 MB memóriát és a Motorola 66 MHz-es órajelű Dragonball SuperVZ processzorát alkalmazza a gyártó, így az új Clié MP3 és ATRAC3 audio állományok lejátszására is képes. A T650C 320×320 pixeles felbontású, 16 bites színmélységű érintőkijelzővel rendelkezik, amely a PDA-n lévő hagyományos Graffiti beviteli felület miatt nem túl nagy méretű.

A PEG-T650C tömege nagyjából 140 gramm, méretei: 71.8×118.0x12.5 mm, és 320 dollárnak megfelelő összegért lesz megvásárolható Japánban a jövő hónap elejétől, más piacokra történő bevezetéséről egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

A Sony az új Clié mellett egy újfajta minibillentyűzetet (PEGA-KB20) is bemutatott, amely többek között a T650C tenyérgéppel lesz használható. A szövegbevitelt megkönnyítő apró billentyűzetet a Graffiti felülethez lehet rögzíteni, ára egyelőre nem ismert.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés