Connect with us

technokrata

Mobility Awards: díjazott notebookok

Dotkom

Mobility Awards: díjazott notebookok

Amerika legjobbjai.

Május közepén került megrendezésre a Mobile Insights rendezésében a notebook iparág egyik fontos rendezvénye, a Go Mobile Springs konferencia, amelyen piaci elemzők, és a sajtó képviselői megválasztották az idei év legjobb mobil termékeit.

A Florida állambeli Naples-ben lezajlott rendezvényen a harminctagú zsűri összesen 32 kategóriában osztotta ki a Mobility Award díjakat. A notebook számítógépek között összesen öt díjat osztottak ki, ezek közül a “Professzionális vékony és könnyű noteszgép” kategóriában az IBM Thinkpad T terméksorozata vitte el a pálmát. Az árérzékeny fogyasztókat célzó notebook kategóriában a Fujitsu Lifebook C sorozat lett a nyertes, míg az ultraportable kategóriájában az IBM Thinkpad X-é lett az első hely.

Az ultrakönnyű noteszgépek közül a Sharp amerikai piacra szánt PC-UM10-es típusjelű notebookját választották ki nyertesnek, míg a speciális célú hordozható számítógépek közül a Sony VAIO CI Picturebook vihetett haza elismerést.

Palm OS-t futtató kéziszámítógépek közül a Sony Clié PEG-T415-ös nyert díjat, míg a Pocket PC-alapú tenyérgépek között a HP Jornada 560-as lett az első, az okostelefonok közül pedig a Handspring Treo 180-ast választotta legjobbnak a zsűri, de ezt a terméket egy technológiai elismeréssel, valamint az ”Év terméke” címmel is megajándékozták. A Bluetooth rövidtávú vezeték nélküli adatátvitelt használó termékek közül a Compaq Multiport Bluetooth nevű terméke kapott elismerést.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin